Descoperire uluitoare în pereții unei case: „Nu am văzut niciodată ceva ca asta"

Ultima actualizare:

Descoperire uimitoare a unui bărbat care lucrează în industria pentru combaterea dăunătorilor de 20 de ani de ani! Recent, acesta a găsit în pereţii unei case, ceva ce nu credea că va vedea vreodată. Despre ce este vorba, aflaţi acum!

Descoperire uluitoare în pereții unei case
Descoperire uluitoare în pereții unei case

Nick Castro a primit un telefon în legătură cu o problemă de exterminare la o casă din California. Ajuns la faţa locului, bărbatul și-a dat seama că un animal mort era blocat în interiorul unui perete. Când a făcut o gaură în perete pentru a-l găsi, însă, Castro a fost martor la ceva ce nu mai văzuse niciodată în cei peste 20 de ani de activitate, potrivit The Washington Post. 

Mii de ghinde s-au revărsat din perete! Practic mai ulte ciocănitoare făceau găuri în perete pentru a depozita miile de ghinde, care împreună cântăreau aproximativ 300 de kilograme în pereţii casei şi care au umplut aproape 8 saci. 

„Am fost șocat și mă gândeam dacă mai sunt multe.", a declarat Castro, care deține o firmă de dezinsecţie şi deratizare. 

În decurs de căţiva ani pasărea a băgat ghindele prin coşul de fum, şi apoi cel mai probabil au făcut găuri în orificiile de ventilație ale podului. Astfel, ghindele au ajuns în pereţii casei. Pasărea a fost îndepărtată paşnic, iar găurile din casă au fost acoperite de proprietari. Aceştia ua folosit şi o folie specială pentru ca alte vieţuitoare să nu îşi mai găsească loc de depozitare a rezervelor de hrană în casa lor. 

„Dacă se mai întâmplă ceva de genul acesta și se întorc, vom reveni gratuit", a spus Castro. 

Bărbatul nu a ezitat şi  a împărtășit fotografii cu păţania sa pe Facebook, unde a primit sute de comentarii şi aprecieri de la internauţi. 

Paul Bannick, care a scris două cărți despre ciocănitori, a declarat că ciocănitoarea de ghindă, o specie comună pe Coasta de Vest, adună adesea mii de nuci pentru iarnă. Ciocănitoarele de ghindă pot face găuri mici în aproape orice - copaci, căsuțe pentru păsări, cabane, case - pentru a aduna hrana, a spus el, potrivit The Washington Post.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Emma Raducanu cu decorația primită de la regele Charles FOTO Getty Images (1) jpg
image
image
image
image
image
image
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Captură de ecran din 2024 05 19 la 10 10 00 png
rostariu regina maria jpg
ciocolata calda jpg
vilnius profimedia jpg
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net