Dramă românească în Italia! Un bărbat a murit pentru că nu a vrut să-și părăsească animalul drag

Ultima actualizare:

Povestea iubirii dintre un român și un câine, Ionel și Aron a șocat Italia. Bolnav, trăind de azi pe mâine în orașul Ostia, lângă Roma, Ionel un român de 45 de ani a refuzat să se trateze pentru că Aron, câinele său ar fi ajuns la străini. Găsit leșinat în casă, bărbatul a plecat din spital deși era în stare gravă pentru a muri lângă cel mai bun prieten al său A găsit însă ușa adăpostului încuiată iar întâmplarea l-a ucis 

Un român din Italia a refuzat internarea în spital cu prețul vieții pentru a nu-și părăsi câinele
Dragostea lui Ionel pentru câinele Aron a șocat Italia. Foto: captura stirileprotv.ro

În furtuna vieții de zi cu zi faptele bune și sacrificiul de sine au devenit noțiuni abstracte, o raritate. Există însă cazuri care șochează și îi sensibilizează chiar și pe cei mai duri dintre oameni. O astfel de întâmplare s-a petrecut în Italia și a avut drept eroi un român și un câine. Bărbatul, un sărman bolnav, de 45 ani, care trăia într-o rulotă la marginea unei localități oarecare și supraviețuia doar prin grija Crucii Roșii avea un câine.

Românul dădea toți banii pe îngrijirea câinelui său

Potrivit republica.it, bărbatul trăia într-o rulotă abandonată, situată lângă piața din centrul Ostiei, o localitate de lângă Roma. Stătea acolo împreună cu Aron, un husky de 4 ani cu microcip și vaccinat. Deși era sărman, Ionel avea grijă ca prietenul său să fie bine hrănit și mereu cu analizele la zi.  

Românul, îmbolnăvit de necazuri și sărăcie, suferea de dureri cronice la picioare, avea mari probleme cu circulația își aduc aminte voluntarii de la Crucea Roșie. Mai mult, avea și mari dureri la stomac, afecțiuni care îi ”mâncau” practic zilele. Vizibil bolnav își revenea doar când lângă el apărea Aron. Atunci, bărbatul își aduna toate forțele și se juca cu prietenul său.  

Românul a refuzat internarea pentru a avea grijă de câine

A fost avertizat că starea lui se agravează și că trebuie să meargă la spital. L-au rugat asistenții sociali, au încercat să îl convingă voluntarii de la Crucea Roșie, au insistat români și italieni, trecători sau prieteni. Era de neclintit, spunea că nu îl poate părăsi pe Aron. Îi era teamă că odată ajuns pe mâini străine, prin cine știe ce cușcă rece ar fi suferit și nu ar mai fi fost iubit.  

În vara lui 2022, Ionel a ajuns la Urgențe, cu ambulanța amintesc jurnaliștii de la publicația citată. De teamă de a nu-și abandona prietenul patruped, bărbatul deși suferea vizibil a refuzat internarea. Cu timpul, starea de sănătate a românului s-a agravat și s-a ales și cu alte afecțiuni. La începutul lunii februarie, el a găsit leșinat în rulotă, a fost dus din nou de urgență la spital și a fost internat. Prietenul său, Aron, a fost dus de polițiști într-un adăpost pentru animale. 

Bărbatul a plecat din spital pentru a muri lângă câinele său

După câteva zile, pe 13 februarie, Ionel a plecat din spital. Nu era vindecat și toată lumea spune că dorul de Aron mai mult l-a topit. Era 13 februarie și românul nostru s-a dus direct la adăpost pentru a-și lua câinele acasă, dar, fiind seară, la finalul programului, Aron nu a putut fi eliberat. Bărbatul s-a întors la rulota și a plănuit să revină ziua următoare la adăpost.

Românul nu a putut să-și vadă câinele dus la adăpostul de animale

Voluntarii de la Crucea Roșie care îi aduceau mâncare l-au găsit a doua zi prăbușit, inconștient în rulota sa. A fost din nou dus la spital, dar a fost prea târziu pentru el. Nimeni nu va ști vreodată: l-a ucis boala sau dorul de prietenul său patruped. Medicii nu l-au mai putut salva. Există însă un Dumnezeu: Aron a fost luat în grijă de fratele lui Ionel, care locuiește tot în Ostia. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net