Emoționant! Un medic veterinar i-a tricotat urechi noi unui pitbull

Willy, un pitbull în vârstă de doi ani și 34 de kg, și-a pierdut ambele urechi când a fost atacat de alți doi câini, in timp ce avea capul blocat într-un gard. Adus la Societatea Sacramento pentru Prevenirea Cruzimii față de Animale, personalul a fost îngrijorat că nu va fi adoptat din cauza aspectului său.

Willy și-a pierdut urechile într-un atac violent (foto: Facebook)
Willy și-a pierdut urechile într-un atac violent (foto: Facebook)

Citește și: Cea mai răsfățată șopârlă! Iată cum o îmbracă stăpâna ei 

Dar John Holmquist, un tehnician veterinar, a venit cu o idee inedită și i-a croșetat patrupedului o căciulă cu urechi, pentru a-l ajuta să-și găsească un nou cămin. Și a funcționat! Imaginiile cu Willy pe rețelele sociale au devenit virale și o familie a decis să-l adopte. „Am fost îngrijorat că oamenii îi vor vedea cicatricile și vor fi neliniștiți în privința sănătății lui sau că vor crede că este un câine agresiv. Eram îngrijorat că el nu va primi un nou cămin. Dar de îndată ce i-am pus urechiușele tricotate, toată lumea a fost interesată. Mă bucur că a fost adoptat”, a declarat John, conform tabloidului britanic Mirror.

Patrupedul s-a ales cu noi urechi tricotate (foto: Instagram)
Patrupedul s-a ales cu noi urechi tricotate (foto: Instagram)

Iată și: El este Mohu, «cățelul-norișor». Are mii de urmăritori pe rețelele sociale 

Tehnicianul veterinar a fost foarte fericit când i-a pus căciula

„Unul dintre tehnicienii veterinari implicați în îngrijirea lui Willy și-a făcut timp să-i tricoteze o nouă pereche de urechi, astfel încât să nu se simtă dat la o parte de către ceilalți căței. Este adorabil!", se arată pe pagina Societății Sacramento pentru Prevenirea Cruzimii față de Animale.

Lui John i-a luat doar o zi pentru a crea căciula mov cu urechile albe: „În aproximativ o oră sau două i-am creat ceva, după ce am reușit să îi iau unele măsurători, iar a doua zi chicoteam singur pentru că am fost fericit atunci când i-am pus-o pe cap. El în schimb nu a fost foarte fericit cu pălăria, dar este un băiat cuminte, așa că a fost suficient de bun pentru a face o grămadă de poze pentru noi".

Willy a fost adoptat și are un nou frate, Zeus (foto facebook)
Willy a fost adoptat și are un nou frate, Zeus (foto facebook)

Vezi și: Emoționant! Un câine și-a condus stăpâna pe ultimul drum! 

A fost adoptat de o femeie 

Potrivit Societății Sacramento, Willy este un câine liniștit care are experiență și a mai trăit cu copii. Adăpostul crede că patrupedul s-ar putea bucura și de o casă cu pisici sau alți câini, dar din moment ce Willy nu a mai trăit cu alte animale, ar avea nevoie de o introducere lentă.

Drăgălașul pitbull și-a pierdut ambele urechi când capul i-a fost prins într-un gard și alți doi câini l-au atacat. A suferit răni grave la cap, iar veterinarii au fost nevoiți să i le amputeze pe amândouă. A ajuns la adăpost pe data de 14 ianuarie. A fost adoptat de către o femeie ce s-a îndrăgostit de el la prima vedere, iar ieri a plecat spre noul său cămin, unde se poate juca alături de noul său frate, Zeus, care surprinzător provine tot din Societatea Sacramento.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
oana zavoranu si sotul
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
carina veghiu jpg
atac armat jpg
image
image
image
image
image
image
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg