Emoționant! Un câine și-a condus stăpâna pe ultimul drum!

Nimic nu se compară cu loialitatea unui câine! Un Golden Retriever pe nume Bessie a mers în spatele sicriului în care se afla stăpâna sa, Margo Magan, și a condus-o pe ultimul drum, scenă ce a lăsat mulți oameni în lacrimi.

Bessi în spatele sicriului în care se află stăpâna sa (foto: Twitter)
Bessi în spatele sicriului în care se află stăpâna sa (foto: Twitter)

Citește și: El e câinele care îl apără pe premierul britanic! 

Femeia s-a stins din viață la vârsta de 94 de ani, pe 30 decembrie, înconjurată de familia ei la Spitalul Regional Midlands din Mullingar. Se spune că o fotografie valorează mai mult decât 1000 de cuvinte, iar acest caz este exemplul perfect. Imaginea emoționantă cu Bessi, care a condus-o pe Margo la cimitir, după slujba funerară din Biserica St Patrick, Killashee, săptămâna trecută, a fost publicată pe Twitter de nepoata bătrânei, Tamara Gervasoni, și a devenit instant virală.

Margo își iubea mult câinele

Mama a 12 copii, Margo este amintită drept o înotătoare de renume, jucătoare de golf și de tenis de masă. Ea s-a căsătorit cu soțul ei, John Magan în 1948, a fost numită prima femeie capitan în 1971 și prima președintă a clubului în 1996. În tributul adus lui Margo, Mike Magan, fiul femeii, a spus că aceasta își enorm iubea câinele.

 „Ne-am luat la revedere de la remarcabila noastră mămică Margo la 94 de ani. Ea își iubea foarte mult câinele. Mama a 12 copii. Înotătoare campionă, deținătoare al multor titluri / recorduri, jucătoare de golf de top, prima președintă a unui club de golf din Irlanda. Activă până de curând după ce a înotat în ziua de Crăciun cu 3 ani în urmă. O adevărată legendă!”, a scris el pe Twitter.

Iată și: El este Mohu, «cățelul-norișor». Are mii de urmăritori pe rețelele sociale 

Margo este amintită ca deținătoarea multor titluri/recorduri (foto: Facebook)
Margo este amintită ca deținătoarea multor titluri/recorduri (foto: Facebook)

A fost una dintre «cele mai incredibile femei»

Longford Golf Club i-a adus un omagiu lui Margo, descriind-o ca fiind una dintre „cele mai incredibile femei” într-o postare pe Facebook, în care a explicat că este membră a clubului din 1952: „După ce a fost înotătoare națională și olimpică și campioană națională la tenis de masă, ea și-a pus toate abilitățile sportive în golf după ce s-a căsătorit cu John, în 1948. A fost o femeie extraordinară, care a combinat golful cu a fi mamă a 12 copii și o gospodină foarte ocupată. Numele ei este gravat pe fiecare Cupă și Trofeu din Club”.

Postarea a continuat spunând că Margo va fi amintită drept „cea mai remarcabilă personalitate de golf de la Longford”. „Rămânem cu o moștenire minunată și multe amintiri frumoase", a fost finalul textului.

Vezi și: Miracol în Alba Iulia! Povestea emoționantă a lui Nero, un câine pierdut acum trei ani 

Atașamentul câinilor față de proprietarii lor dovedește dragostea necondiționată pe care o au aceștia pentru oameni. Iar poza cu Bessi arăta ca o scenă de film, dar este cu atât mai emoționantă de faptul că este în întregime reală.

Imaginea a rezonat cu mii de utilizatori de Twitter și a primit rapid o mulțime de aprecieri și comentarii de la cei care și-au exprimat condoleanțețele. „Imagine incredibilă, puternică și emoționantă”, „O imagine fantastică. Câinele ei a fost alături de ea până la capăt. Sper ca o parte din familie să aibă grijă de patrupedul ei acum”, au fost unele dintre miile de comentarii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net