Despărțirea verii în showbiz. Abia acum au confirmat că nu mai formează un cuplu

Se pare că problemele se țin lanț de faimosul model Bella Hadid. Aceasta este în mijlocul unei lupte împotriva temutei boli Lyme, iar acum a mai făcut un anunț care a uimit întreg showbiz-ul mondial: se desparte de iubitul ei, Marc Kalman. Cei doi formau un cuplu de mai bine de 2 ani, iar zvonurile susțin că este vorba despre o despărțire amiabilă.

Se pare că problemele par să nu se mai termine pentru faimosul fotomodel, Bella Hadid, sora la fel de faimoase colege de breaslă, Gigi Hadid. După ce tânăra în vârstă de doar 26 de ani a anunțat că trece prin dureri groaznice, cauzate de către temuta boală Lyme, un nou necaz face grea viața vedetei! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Outlook, Bella Hadid s-a despărțit de iubitul ei, Marc Kalman.

Cei doi formau un cuplu de aproximativ 2 ani. Primele zvonuri cum că ar fi existat o relație între cei doi au apărut încă din 2020, însă de abia în iulie 2021 au hotărât tinerii îndrăgostiți să facă public faptul că sunt într-o relație. Iar acum, se pare că aceștia se despart. Partea bună este că, potrivit sursei citate, cei doi pornesc pe drumuri diferite în termeni amiabili, fără se existe o stare de animozitate în interacțiunile pe care le au.

Bella Hadid și Marc Kalman se despart după 2 ani de relație

Bella Hadid se confruntă de câteva luni bune cu temuta boală Lyme. Într-un videoclip postat pe contul personal de TikTok, faimosul fotomodel spune că durerea este extrem de greu de suportat, iar acum o resimte în întreg corpul. Potrivit zvonurilor, aceasta urmează să ia o pauză mai lungă de la cariera ei de succes, pentru a se reface în totalitate.

Conform sursei, Bella Hadid și Marc Kalman se despart din proprie inițiativă, fără să existe o stare de animozitate între cei doi. Faimosul fotomodel își concentrează forțele pe starea de sănătate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net