Gigi Hadid, arestată în Insulele Cayman. Una din cele mai frumoase femei din lume și-a recunoscut fapta

Gigi Hadid, una dintre cele mai faimoase modele din Statele Unite, a fost arestată la începutul lunii iulie în Insulele Cayman. Totul ar fi fost cauzat de posesia de canabis, drogul fiind descoperit în bagajele tinerei de 28 de ani. Gigi Hadid a ajuns deja în fața instanței și și-a recunoscut vinovăția.

Se numără printre cele mai renumite și apreciate modele din Statele Unite, însă asta nu a reușit să o scape de o apariție în fața judecătorilor.

Gigi Hadid a fost arestată la începutul lunii iulie, pentru posesie de canabis. Totul s-a petrecut în Insulele Cayman, unde tânăra în vârstă de 28 de ani a ajuns cu un avion privat. Odată ce aeronava a aterizat, un control de rutină al bagajelor a descoperit prezența drogului, iar Gigi Hadid a fost arestată.

Din fericire pentru tânără, problemele s-au rezolvat destul de ușor. Conform agenților acesteia, marijuana fusese achiziționată din statul New York, unde este legală. De asemenea, din anul 2017, utilizarea canabisului în scop medicinal este permisă și în insula Grand Cayman, iar tânăra ar fi avut rețetă. Ea a ajuns deja în fața judecătorilor, unde și-a recunoscut vinovăția și a plătit o amendă. În prezent, Gigi Hadid se află în libertate.

Gigi Hadid a rămas în vacanță, după problemele cu legea

Tânăra din Statele Unite nu a lăsat problemele legale întâmpinate în Insulele Cayman să îi strice vacanța, iar după ce totul s-a rezolvat, ea a rămas acolo, pentru a se relaxa. „Totul este bine când se termină cu bine”, a scris Gigi Hadid pe contul ei de Instagram.

Tânăra este extrem de apreciată în lumea modei, colaborând cu nume de lux, cum ar fi Versace, ori Chanel. De asemenea, ea a apărut de mai bine de 30 de ori pe coperta revistei Vogue.

Amenda primită de la autoritățile din Insulele Cayman a fost de 1.200 de dolari americani, pentru deținerea cantității mici de canabis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net