Un preot din Vaslui are datorii uriașe la enoriași, după ce ar fi pierdut bani la păcănale. Ce explicație are bărbatul: „M-am încurcat cu un cămătar”

Ultima actualizare:

Enoriașii din județul Vaslui aduc acuzații incredibile preotului din comuna Iana. Potrivit acestora, el ar fi împrumutat sume uriașe de la oamenii din parohia sa, ba chiar ajungându-se în situația în care o singură bătrână i-a împrumutat 24.000 de lei. Preotul, dând dovadă de spirit de antreprenor, ar fi investit banii în jocurile de noroc, unde a pierdut până și ultimul leu. Desigur, acesta dezminte aceste acuzații și vine cu o declarație menită să îi spele onoarea: „M-am încurcat cu un cămătar. Le voi înapoia banii oamenilor!”

Doar o singură bătrână i-ar fi dat 24.000 de lei preotului
Doar o singură bătrână i-ar fi dat 24.000 de lei preotului

O situație absolut uluitoare a fost relatată de către cei de la Digi 24, care ne spun că în comuna Iana, din județul Vaslui, preotul din parohiile Hălărești și Siliștea a ajuns să aibă datorii uriașe către proprii lui enoriași. Niciunul dintre credincioși nu și-a mai văzut banii înapoi, iar aceștia, înfuriați de paguba suferită, îl acuză pe preot de un gest și mai uluitor! Se pare că acesta, dând dovadă de spirit antreprenorial, ar fi investit banii în jocurile de noroc. Însă, dacă nici slujitorii Domnului nu mai sunt ce au fost, păcănelele rămân la fel de sigure ca întotdeauna, așa că preotul a pierdut toți banii împrumutați!

Se pare că o singură bătrână i-ar fi împrumutat preotului 24.000 de lei, iar pe patul de moarte, aceasta l-a rugat să îi înapoieze suma. Desigur, bătrâna de 81 de ani a primit doar suma „fabuloasă” de 2.300 de lei, dar, în schimb, preotul i-a făcut o reducere impresionantă la înmormântare! „Lasă, tanti, că te îngrop eu de banii ăștia!” ar fi spus preotul. Ei bine, biata femeie a fost atât de „impresionată” de oferta primită, încât a și murit la scurt timp după aceea.

„M-am încurcat cu un cămătar. Le voi înapoia banii oamenilor!”

Preotul, după cum putem bănui, spune că lumea exagerează problema și respinge acuzația că ar fi pierdut toți banii la păcănele. Ba chiar mai mult decât atât, el a și venit cu o explicație perfect rezonabilă, care îi va spăla onoarea printre enoriașii săi: „M-am încurcat cu un cămătar. Le voi înapoia banii oamenilor!”

Ei bine, se pare că preotul va fi descurcat rapid de către șefii săi de la Episcopia Hușilor, care au aflat despre problemă și au început o anchetă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net