Ce sume primesc, de fapt, câștigătorii de la America Express, Survivor sau Chefi la Cuțite. Câți bani le intră in conturile bancare

Ultima actualizare:

De-a lungul ultimilor ani, unele emisiuni din țara noastră au devenit absolut emblematice, reușind să strângă milioane de fani care privesc fiecare nou episod cu sufletul la gură. Aceste emisiuni, cum ar fi „America Express”, „Survivor România”, ori „Chefi la Cuțite”, apar pe micile ecrane de ani buni, iar popularitatea lor nu dă semne că ar scădea curând. Ei bine, ați fost vreodată curioși câți bani câștigă, de fapt, marii învingători la aceste emisiuni? Click! vine cu răspunsul!

Dan Ursa a rămas cu doar 84.000 de euro din marele premiu
Dan Ursa a rămas cu doar 84.000 de euro din marele premiu

Știm cu toții că, de-a lungul utlimilor ani, în țara noastră au apărut unele emisiuni care au reușit să se transforme în adevărate embleme ale televiziunii românești. Ele au reușit să adune în fața ecranelor milioane de oameni ce privesc fiecare nou episod cu sufletul la gură!

Fie că vorbim despre „America Express”, „Survivor România”, ori chiar „Chefi la Cuțite”, aceste emisiunii se mențin pe micile ecrane de o mulțime de ani, iar popularitatea lor nu dă semne că ar scădea curând. Însă, pe lângă motivele de mândrie, ori dorința de depășire a limitelor, există și un aspect financiar care atrage noi concurenți, sezon de sezon. Ei bine, dacă sunteți curioși câți bani primesc marii câștigători, de fapt, noi venim cu răspunsul!

Ei bine, un lucru care trebuie avut în vedere este faptul că marii câștigători trebuie să plătească taxe pentru premiile care li se acordă. Așa că, chiar dacă vedeți o anumită cifră pe cecurile din finală, concurenții nu bagă în buzunar niciodată acei bani!

Câți bani au luat marii câștigători

Ei bine, să începem cu Cortea și Bordea, marii câștigători de la „America Express”! Marele premiu al acestei emisiuni este frumoasa sumă de 30.000 de euro. Ei bine, statul intră rapid în ecuație, iar cei doi au trebuit să plătească impozitul de 16%, ce înseamnă că au rămas, de fapt, cu 25.200 de euro, potrivit fanatik.ro. 

Dan Ursa, marele învingător de la „Survivor România” a primit cecul cu fabuloasa sumă de 100.000 de euro! Ei bine, după impozitele plătite, el s-a întors în țară cu doar 84.000 de euro! Tot o sumă impresionantă, dar scăderea pare, totuși, surrinzător de mare.

Rareș Prisăcariu, ce a luat marele premiu la „Românii au Talent”, a primit un cec cu suma de 120.000 de euro scrisă pe el. Ei bine, după taxe, el a rămas în buzunar cu doar 100.800 de euro. Cea ce, sincer vorbind, rămâne complet uimitor, având în vedere că tânărul are doar 7 ani.

În final, Nina Hariton, marea câștigătoare de la „Chefi la Cuțite” a primit tot suma de 30.000 de euro. Însă, după taxe? Ei bine, doar 25.200 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net