Supriză uriașă la Chefi la Cutițe 2023. Trei concurenți au ratat semifinala după ce au fost eliminați la ultimul duel

Ultima actualizare:

Surpriză de proporții. Aseară, la a-36-a ediție din sezonul 11 al emisiunii Chefi la Cuțite, au plecat acasă trei concurenți. Pentru proba care îi putea duce mai departe în semifinale, participanții au avut de gătit un signature dish al chef-ului care îi reprezintă, iar degustarea a fost făcută de sportivele echipei feminine de catchball din România. Chef Sorin Bontea a ieșit victorios din acestă întrecere, iar între echipa gri a lui Chef Dumitrescu și cea neagră a lui Chef Scărlătescu a mai avut loc o confruntare.

Trei concurenți au ratat semifinala după ce au fost eliminați. Foto: Click.
Trei concurenți au ratat semifinala după ce au fost eliminați. Foto: Click.

Trei concurenți au plecat acasă

Din păcate, finalul acestei confruntări nu a fost deloc plăcut și s-a lăsat cu multe lacrimi. În ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată în data de 14 iunie 2023, trei concurenți au fost eliminați, aceștia nemaireușind să ajungă în semifinale.

În ceea ce o privește pe Gina Pistol, aceasta a avut, ca deobicei, o apariție răpitoare și a anunțat cât de puțin timp a mai rămas până la marea finală. „Am zis că astăzi o să fiu o zână bună, să vă port noroc. Este ultima confruntare din acest sezon. Zici că am pocnit din degete și s-a terminat. Dragii mei, mai avem puțin până la finală, dar încă mai aveți mulți concurenți față de cât ar trebui să intre în semifinală, adică 9”, a spus ea.

12 concurenți, 9 locuri pentru finală

În acest moment al competiției sunt 12 concurenți, dar doar 9 locuri pentru semifinală. „Cine va câștiga această confruntare va avea toată echipa în semifinală. Așa că trebuie să vedem cine va primi ultima lovitură la cuțite. Este ultima șansă să vă folosiți ultimele amulete, dacă mai sunt. Este ultima șansă să reprezentați o culoare, căci de mâine o să fiți îmbrăcați la fel, fiecare va găti pentru el. Nimeni nu va mai găti pentru echipă. Important este că ați ajuns aici și indiferent ce se întâmplă astăzi, toată lumea poate pleca cu fruntea foarte sus”, a mai spus prezentatoarea.

Scărlătescu și-a folosit ultima amuletă

Echipa Sorin Bontea a pregătit un file de cod negru, iar celelalte două echipe au pariat pe un desert. Deoarece mai avea o amuletă înainte de semifinală și era ultima șansă s-o folosească, Cătălin Scărlătescu a utilzat amuleta, despre care credea că o să-l ajute să câștige. „Am o ultimă amuletă: Poți lua cei doi chefi să lucreze pentru tine și echipa ta timp de 30 de minute dintr-o probă”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Echipa lui Bontea, câștigătoarea probei de gătit

Sportivele echipei de catchball au degustat atent preparatele și l-au declarat câștigător al acestei probe pe Sorin Bontea. Acesta a intrat direct în semifinală iar echipa lui chef  Florin Dumitrescu și echipa lui chef Cătălin Scărlătescu au intrat la duel.

Preparatul vostru trebuie să fie original!”, le-a spus Gina Pistol concurenților, intrați la duel.  Preparatele participanților la duel au fost notate de către chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu, scrie Adevărul.  

Cine sunt concurenții semifinaliști

Cei care vor merge mai departe în semifinală și vor mai avea șanse să pună mâna pe marele premiu sunt: Laurențiu, Pablo, Ștefan, Mihaela, Anica.

Cine a plecat acasă

Din păcate, au plecat acasă trei concurenți: George Borșaru, Luna  Morgaciova și George Popescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
image
actualitate.net
image
actualitate.net