Paul Vasile, primul "cuțit de aur" care părăsește bucătăria show-ului culinar de la Antena 1: "Mă simt ușurat"


    Paul a părăsit concursul duminică seara Sursă foto: Antena 1
Paul a părăsit concursul duminică seara Sursă foto: Antena 1

Ediția de duminică, 30 mai, a emisiunii "Chefi la cuțite" a fost una plină de imprevizibil și răsturnări de situație. Iată cele mai importante momente ale serii, dar și ce concurent a părăsit competiția.

Ediția de duminică seară a restabilit rândurile în bucătăria "Chefi la cuțite". O amuletă de schimb folosită de Sorin Bontea l-a adus pe Florin Revesz în echipa verde, în locul lui Dorin Voiasciuc, care luptă de acum în tunică albastră alături de Florin Dumitrescu. Schimbarea a fost de bun augur pentru echipa verde, căci în noua formulă au reușit să câștige confruntarea pe echipe a serii și au trimis la duel echipele adverse: ”Florin ne-a adus noroc! Aveam nevoie de un om care să vină cu idei excepționale!”, au spus colegii săi de echipă.


    Competiția de la
Competiția de la

Tot aseară, Paul Vasile, cuțit de aur eliminat din echipa lui chef Sorin Bontea în ediția trecută, dar salvat de chef Cătălin Scărlătescu, a obținut pentru a doua oară în acest sezon cel mai mic punctaj. ”Paul, cuțit de aur, data trecută ai scăpat, însă de data asta nu mai am nicio amuletă ca să te pot salva”, a spus chef Cătălin dezamăgit. Așa se face că Paul a părăsit aseară competiția, fiind primul cuțit de aur eliminat din concurs în sezonul 9 Chefi la cuțite: ”Nu degeaba i-am dat cuțitul de aur în audiții, este un bucătar foarte bun. Dar mi-a spus că nu rezistă presiunii de genul acesta iar asta s-a resimțit în mâncarea lui”, a mărturisit fostul său mentor, chef Sorin.

”Mă simt ușurat. Chefi la cuțite este o mare provocare, nu este cum se vede la televizor, e mult, mult mai greu de atât! O să gătesc cu voi în finală!”, a adăugat concurentul cu ochii în lacrimi.

Bucătarii au trecut deja de jumătatea concursului, iar fiecare dintre cei rămași visează cu ochii deschiși la un loc un semifinală. Tocmai din acest motiv, prieteniile formate de-a lungul concursului vor fi umbrite de strategii pe cont propriu: ”De astăzi începe o bătălie între noi. Nu doar între echipe, ci și între cei din echipe, pentru că ne apropiem cu pași repezi de semifinală unde vom găti singuri. Mă voi bucura dacă colegii mei vor greși. Eu trebuie să rămân, ei să plece”, va mărturisi Enzo, din echipa mov condusă de chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: 

Chef Mălai, concurenta lui Bontea de la "Chefi la cuțite", mesaj în lacrimi după eliminare

O jurnalistă din Olanda, care s-a mutat la Oarba de Mureș, a surprins la "Chefi la cuțite": "Toți cred că e mâncare de șoareci"

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
cub horoscop bani
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu