Cristian Cioacă, verdict final privind cererea de eliberare condiționată. Ce au decis judecătorii

Se pare că instanța a decis să respingă cererea de eliberare condiționată, depusă de către fostul polițist, Cristian Cioacă. Judecătoria Piteși a considerat-o drept neîntemeiată, așa că bărbatul va rămâne în spatele gratiilor. Vă reamintim, Cristian Cioacă a primit o pedeapsă de 15 ani și 8 luni cu executare, în cazul faimos al morții Elodiei Ghinescu. Noul termen la care Cristian Cioacă poate depune o asemenea cerere este de 10 noiembrie 2023.

Cioacă rămâne în spatele gratiilor / foto: Facebook
Cioacă rămâne în spatele gratiilor / foto: Facebook

Vești proaste pentru Cristian Cioacă, care rămâne în spatele gratiilor, potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro. Se pare că Judecătoria Pitești ar fi respins cererea de eliberare condiționată, despre care a spus că este nefondată. Aceasta ar fi fost formulată de către comisia din cadrul Penitenciarului Mioveni, însă instanța a considerat că se impune ca fostul polițist să continue să își ispășească pedeapsa în spatele gratiilor. De asemenea, judecătorii au stabilit că data următoare când Cristian Cioacă mai poate depune o astfel de cerere este 10 noiembrie 2023.

Probabil că nu mai trebuie reamintit pentru nimeni faptul că motivul pentru care fostul polițist se află în spatele gratiilor este faimoasa crimă a Elodiei Ghinescu, pe care acesta ar fi încercat din răsputeri să o mușamalizeze, potrivit anchetatorilor. Crima ar fi avut loc în noaptea dintre 29 și 30 august 2007. Se pare că Cioacă și-ar fi ucis soția chiar în timp ce fiul minor al celor doi era în apartament.

Cristian Cioacă rămâne în spatele gratiilor

Inițial, fostul polițist primise o condamnare la 22 de ani de închisoare, însă, pe data de 19 iunie 2014, Curtea de Apel Pitești ar fi dat sentința definitivă. Astfel, Cristian Cioacă a rămas cu o perioadă de închisoare de 15 ani și 8 luni. Se pare că bărbatul ar fi încercat să mușamalizeze uciderea soției sale, strângând din casă orice obiect ce avea, ori putea avea, sânge pe el. Acestea ar fi fost apoi aruncate într-o rupă din apropierea Poianei Brașov.

De asemenea, Cioacă a mai încercat să spele sângele de pe pereții apartamentului, cât și să manipuleze persoanele din jurul său, pentru a crea o imagine publică negativă pentru soția sa, Elodia Ghinescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net