Simona Halep scapă de acuzațiile dopaj? Sportiva a fost trecută de organizatori pe lista participantelor la US Open

Ultima actualizare:

Simona Halep trece prin una dintre cele mai dificile perioade ale carierei sale, fiind suspendată provizoriu din tenis, după ce ar fi fost depistată pozitiv cu Roxadustat. Însă, fosta mare campioană româncă ar putea reveni pe terenul de tenis mult mai repede decât ne temeam inițial! Mai precis, ea poate străluci din nou în sportul pe care îl iubește atât de mult, chiar la finalul lunii august!

Simona Halep ar putea juca la US Open
Simona Halep ar putea juca la US Open

Deja știm cu toții ce perioadă dificilă traversează Simona Halep. Românca a fost suspendată provizoriu din tenis, în urma unui test anti-doping, unde a fost depistată pozitiv cu Roxadustat. Ea nu a mai putut concura încă din octombrie 2022, iar dacă o asemenea veste ar fi una dureroasă pentru orice atlet, ne putem imagina cât de devastatoare este această absență pentru o sportivă de talia Simonei Halep, fostă număr 1 mondial, în tenisul feminin. 

Din fericire, această perioadă dureroasă a carierei româncei se poate apropa, în sfârști, de final! Mai precis, Simona Halep ar putea reveni pe terenul de tenis chiar de la finalul lunii august, ea apărând pe lista jucătorilor înscriși la turneul de Grand Slam US Open.

Pe moment, nu știm clar dacă românca noastră va reveni în tenis în această vară, deoarece este trecut un asterisc în dreptul numelui ei. Asta înseamnă că se așteaptă verdictul tribunalului, până când organizatorii iau o decizie finală.

Postarea Simonei Halep de pe Instagram, un mesaj subtil?

Postarea Simonei Halep - coincidență sau mesaj de încurajare?
Postarea Simonei Halep - coincidență sau mesaj de încurajare?

În caz că nu știați, suprafața de joc de la US Open este „hard”, iar o postare a Simonei Halep pe contul ei personal de Instagram poate fi un mesaj subtil către fanii acesteia, cum că perioada de supendare provizorie se apropie de final.

Mai precis, românca a postat un clip de la antrenamente, unde este văzută exersând pe o suprafață de tenis „hard”, la fel precum cele de la prestigiosul turneu US Open. Dacă acest lucru este o simplă coincidență, ori dacă sportiva româncă are mai multe detalii cum că această perioadă dificilă din viața ei se poate încheia curând, rămâne de văzut.

Vă reamintim că turneul US Open este programat să înceapă pe data de 28 august.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin piersic facebook jpg
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net