Reacția dură a lui Ilie Năstase în cazul de dopaj al Simonei Halep: „Pe cine dă ea în judecată acum?”

Ultima actualizare:

Ilie Năstase îi ia apărarea Simonei Halep! Reacția dură a fostului mare tenismen în cazul sportivei care a atras toată atenția publică! Pe cine consideră, de fapt, vinovat în toată această poveste?

ilie nastase simona halep jpg

Reacția dură a lui Ilie Năstase

Ilie Năstase a avut o reacție dură în direct la ProSport Live, unde a vorbit deschis despre acuzațiile care i se aduc Simonei și despre întârzierea judecării cazului. Fostul tenismen consideră că vinovați pentru această situație sunt chiar avocații angajați de Simona pentru a o reprezenta în instanță și care ar fi putut face anumite demersuri pentru ca sportiva să ajungă mai devreme în fața tribunalului independent londonez Sport Resolutions.

Mai mult, potrivit sursei citate, Ilie Năstase este de părere că pierderile financiare ale sportive în această perioadă în care a fost suspendată provizoriu din activitate vor fi greu de recuperat. În cazul în care se dovedește să Simona este nevinovată aceasta își va recupera cu greu prejudiciul provocat. 

Ilie Năstase reacționează în cazul Halep

cub ilie nastase png

Asta nu știu, și eu am fost acuzat de rasism când a fost cu Serena Williams, dar noi, eu și cu domnul Țiriac, ne-am dus peste ei și am rezolvat problema. Cred că avocații au întârziat foarte mult, trebuia să se ducă la acel tribunal independent. Au lungit-o, nu știu cât îi dă (n.red. despre eventuala perioadă de suspendare).

De când e (n.red. – suspendată)? Din septembrie. În lunile astea câte turnee a pierdut și câți bani a pierdut? Pe cine dă ea în judecată acum? Pe tribunal, pe mama tribunalului? Că nu știu. Zic și eu. A

vem răbdare să vedem decizia finală, că noi ne grăbim. Eu nu știu, nu mă pricep, pe timpul nostru nu existau astea (n.red. – despre chestiunile ce țin de acel pașaport biologic). Drogul de pe timpul nostru era un lichid roșu, vin roșu. Dintr-un pahar te îmbătai. Astea sunt destul de recente față de când jucam noi”, a declarat Ilie Năstase potrivit prosport.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net