Destinația superbă care te face să te simți ca în Maldive! E ieftină și e peste Corfu și Sardinia

Vrei să pleci în vacanță, dar nu prea ești dispus să scoți mulți bani din buzunar? Nu îți face probleme, avem destinația ideală pentru tine! Este cea mai ieftină destinație de vis din Europa, depășește cu mult insulele grecești și te simți mai bine decât în Maldive.

Destinația superbă care te face să te simți ca în Maldive / Foto: Shutterstock
Destinația superbă care te face să te simți ca în Maldive / Foto: Shutterstock

Cea mai ieftină destinație de vis din Europa are peste 100 de plaje și este cu mult peste Corfu, Sardinia, dar și alte insule adorate de români, potrivit unui studiu recent. Mai mult decât atât, mai bine de 88 dintre cele 100 de plaje au steag albastru, astfel că te poți bucura de soare, nisip fin, dar și o apă curată.

Acum probabil că te întrebi de ce ar fi o destinație ideală având în vedere că a trecut vara. Ei bine, află că temperaturile sunt destul de ridicate și toamna. Fără să vă mai ținem în suspns, este vorba despre Algarve, Portugalia, desemnată „cea mai bună destinație de plajă din Europa” în cadrul ediției din acest an a World Travel Awards (WTA).

„Am avut norocul să vizitez Algarve chiar înainte de sezonul de vârf. Praia do Camilo, una dintre plajele populare prezentate adesea pe rețelele de socializare. Se ridică la înălțimea așteptărilor cu o apă de un albastru strălucitor.

Cât de ieftină este destinația 

Am dat și eu peste câteva dintre insulele mici din largul coastei hotspotului portughez, care aveau nisip auriu, cochilii frumoase și abia dacă erau aglomerate. Insula Barretta este nelocuită, dar găzduiește un restaurant uimitor, Estamine. Acesta servește pește proaspăt și preparate din bucătăria locală”, a declarat o tânără care a vizitat insula și a rămas uimită, potrivit The Sun.

Dar cât de ieftină este această destinație? Evident, depinde de locul ales, dar șapte nopți de cazare aici costă în jur de 500 de lei. Și nu are doar cazare ieftină, ci și mâncare accesibilă la preț. Tânăra povestește că un vin costă în jur de 10 lei, dar există și o gamă largă de baruri și de cluburi accesibile pentru oricine.

„Restaurantul Habito de pe site-ul Habito servește mâncare portugheză autentică, de asemenea, cu puncte de atracție fiind humus de avocado și burta de porc. Iar dacă vă doriți altceva în afară de plaje, există o viață de noapte uimitoare, cu baruri și cluburi în Lagos și Albufeira”, a mai adăugat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net