Destinații de vacanță perfecte pentru introvertiți. Unde să mergi dacă vrei puțină liniște și singurătate

Ultima actualizare:

Dacă zonele aglomerate și suprapopulate de locuitori sau de turiști nu sunt genul tău de destinație de vacanță, îți dorești spațiu, liniște și singurătate, iată unde poți să călătorești singur și fără să te bată nimeni la cap.

Destinații turistice pentru introvertiți / foto: arhiva Click!
Destinații turistice pentru introvertiți / foto: arhiva Click!

Deși un număr tot mai mare de oameni preferă să călătorească singuri în căutarea libertății, flexibilității, descoperirii de sine și evadării din cotidian, nu toate destinațiile turistice sunt potrivite pentru astfel de persoane. De exemplu, restaurantele din Barcelona au ținut prima pagină a ziarelor pentru că au refuzat călătorii singuri în favoarea grupurilor. Iată unde poți să călătorești dacă ești o persoană introvertită.

Finlanda

Finlanda este în continuare cea mai fericită ţară din lume, dar și „cea mai introvertită națiune din lume”, potrivit unui utilizator Reddit. Țara este cunoscută și pentru concentrarea pe echilibrul dintre viața profesională și cea privată. Finlanda este paradisul iubitorilor de natură, cu mult aer curat și natură curată. Varietatea vieții sălbatice, miile de lacuri limpezi și pădurile verzi merită admirate.

Așadar, dacă ești o persoană aută izolare în pădure, atunci vei fi în elementul tău cu drumețiile, canotajul și pescuitul pe care Finlanda le are de oferit.

Islanda

Islanda este țara contrastelor. Țara contrastelor dintre culori, dintre fenomene naturale, dintre temperaturi. Are multe de oferit, precum peisajele uimitoare, siguranța și localnicii prietenoși. Turiștii pot vedea în Islanda de la vulcanii fierbinți, până la ghețari și cascade impresionante. Iar capitala Reykjavik este cea mai nordică din lume și în același timp cea mai curată.

Scoția

Cu orașe pline de istorie, insule îndepărtate și zone muntoase accidentate, Scoția este locul ideal pentru a fi în afara rețelei. Este o țară cu o istorie unică, tradiții vechi de sute de ani și o diversitate culturală fascinantă. Este destinația perfectă de vacanță pentru introvertiți.

Elveția

Toată lumea știe că Elveția este renumită pentru ciocolata fină, ceasurile de înaltă calitate, dar și pentru băncile ei. Cu toate acestea, există mult mai multe lucruri pe care, probabil, nu le știai despre Elveția, o țară situată în inima Europei. Cert e că are o mulțime de atracții turistice ce merită descoperite. Și, cel mai important, poți călători să călătorești singur și fără să te bată nimeni la cap.

Japonia

Printre destinațiile ideale pentru introvertiți se află și Japonia (sens literal: „originea soarelui”), cunoscută și sub numele de Țara Soarelui Răsare. Japonia este o țară dezvoltată, ce are un nivel foarte ridicat de dezvoltare umană, speranță de viață ridicată, infrastructură avansată și un nivel scăzut de corupție. Este, de asemenea, cunoscută la nivel mondial pentru contribuțiile sale în știință și tehnologie.

Cel mai important este că are o mulțime de atracții turistice. În această țară nu vei știi unde să mergi prima dată. Totul te va atrage.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net