Din Star Trek, direct în magazinele din Rusia. Hainele sovietice din Spațiu

Ultima actualizare:

În timp ce economia Rusiei se apropie puternic de nivelul înregistrat la căderea Uniunii Sovietice, Roscosmos, agenția spațială a Rusiei, și marca de haine DNK Rusia au prezentat o colecție vestimentară, într-o colaborare care a fost primită într-un mod controversat de către ruși. 

Ţinute din colecţia realizată de Roscosmos şi DNK Rusia
Ţinute din colecţia realizată de Roscosmos şi DNK Rusia

Hainele au fost prezentate publicului chiar în muzeul de cosmonautică din Moscova. Colecția include, printre altele, salopete care copiază detalii ale costumului spațial al lui Yuri Gagarin.

Hainele realizate au un design futuristic, care pare a fi desprins din Star Trek sau Star Wars, având culori lucioase și elemente care amintesc de spațiul cosmic. 

Cum arată noile haine din Rusia

În timp ce unele ţinute chiar par a fi similar de cele din viața de zi cu zi, altele sunt mai speciale, simulând un costum de culoare roșie a unui astronaut din perioada sovietică. 

Cât despre colecția de iarnă prezentată, geaca de la DNK Rusia este cu totul o surpriză. Ea amintește, mai degrabă, de o haină de blană purtată de revoluționarii din Siberia, decât de un costum spațial. 

Totuși, colecția de primăvară-vară pare cea mai promițătoare, prezentând tricouri cu un imprimeu cu motive spațiale, ce amintește de nebuloasele ce se află la ani lumină de noi. 

Vezi și Cu cât au crescut prețurile în Rusia? Influencerii ruși își riscă viața pentru a arăta Occidentului ce se întâmplă

Pentru doamne și domnișoare, colecția de rochii pare fi adaptată după filmele menționate anterior. Rochiile de la DNK Rusia sunt future proof, având un design ce nu se va demoda prea curând, reușind să îmbine atât luciul futuristic de tip Star Trek, cât și un stil casual, ce poate fi purtat chiar și într-o seară, în Centrul Vechi.

Totuși, părerile privind noile haine de la DNK Rusia sunt împărțite, mai ales din cauza economiei și a pierderilor suferite de Federația Rusă, din cauza războiului din Ucraina.

Citește și Cum poate fi învins Putin? Scenariul care ar înceta ostilitățile din Ucraina

Mulți utilizatori au blamat noua colecţie, deoarece multe produse indispensabile lipsesc cu desăvârșire din magazinele ruse, în timp ce altele au trecut printr-un proces de raționalizare, achiziționarea acestora fiind limitată la doar câteva produse. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net