Imagini din intimitate cu soldatul rus, pe care soția l-a încurajat să violeze ucrainene

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

O înregistrare scandaloasă cu Olga Bykovskaya și Roman Bykovsky a fost făcută publică. Bărbatul, un soldat rus care a luptat în războiul din Ucraina, a fost prins și capturat, după ce discuțiile cu soția sa, în care se sfătuiau dacă să violeze sau nu femei ucrainene, a ieșit la iveală. Culmea este că femeia i-a dat acordul să agreseze sexual victimele implicate în conflict.

Roman Bykovsky și soția sa, Olga Bykovskaya
Roman Bykovsky și soția sa, Olga Bykovskaya

O înregistrare interceptată de SBU (serviciul secret din Ucraina) a făcut înconjurul internetului în ultimele zile, în care o soție îi dă permisiunea unui soldat rus să violeze femei ucrainene în timpul invaziei Rusiei. 

Soldatul rus a primit „binecuvântarea” din partea soției să violeze femei ucrainene

Chiar și așa, bărbatul care căuta aprobarea soției a avut un sfârșit neașteptat pentru soția „binevoitoare”, fiind rănit în luptă și capturat. 

Luna aceasta, forțele de securitate de la Kiev au prezentat un clip audio al unei conversații dintre un cuplu de ruși, el pe front, iar ea acasă. Ce poate să facă bărbatul care e plecat la luptă?

Citește și Coșmar pentru o fată refugiată din Ucraina în România. Tânăra a reclamat că a fost violată într-o mănăstire din Maramureș

Conversația dintre Olga Bykovskaya și Roman Bykovsky a făcut înconjurul internetului, după ce bărbatul i-a cerut permisiunea soției lui să violeze femei ucrainene, deoarece și ceilalți colegi ai lui făceau același lucru.

În înregistrare, femeia îi acordă libertatea soțului ei să violeze femei, dar cu o singură condiție: să se protejeze. 

Roman Bykovsky și soția sa, Olga Bykovskaya
Roman Bykovsky și soția sa, Olga Bykovskaya

Jurnaliştii de investigaţie de la Radio Liberty au colaborat cu forţele de ordine din Ucraina pentru a urmări telefonul implicat în apel, iar numele respective erau conectate la conturi de pe rețeaua de socializare rusă VKontakte, care aparțineau lui Roman Bykovsky, în vârstă de 27 de ani, și soției sale, Olga Bykovskaya.

Conform contului celor doi, aceștia s-au mutat în Crimeea în anul 2018, după ce Federația Rusă a profitat de Revoluția Euromaidan, pentru a amplasa trupe de „menținere a păcii” în peninsulă și pentru a o anexa.

Traducerea înregistrării: 

  • Tu, hai, violează femei ucrainene și nu zi nimic, ai înțeles?
  • Mhm, să le violez și să nu-ți zic nimic?
  • Da, ca să nu știu nimic.
  • Se poate, da?
  • Da, îți dau voie, dar să te protejezi!
  • Bine. 

Soldatul a fost capturat

La scurt timp după interceptarea telefonică, soldatul cu pricina a fost lovit în luptă și a fost capturat de către forțele ucrainene, lângă Izyum. Informația a fost confirmată chiar de către Duma de Stat a Rusiei. 

Vezi și Violurile la care au fost supuse femeile din Ucraina de către ruși. Mărturiile au ieșit la suprafață

„Un soldat al armatei ruse din Crimeea, care a fost sunat de soția sa și au discutat despre faptul că, în timp ce viola femei ucrainene, este necesar să se protejeze, a fost luat prizonier de Forțele Armate ale Ucrainei lângă Izyum.”, a scris fostul deputat al Dumei de Stat a Federației Ruse, Ilya Ponomarev.

Roman Bykovsky a fost capturat de către armata Ucrainei, după ce a fost rănit în luptă. Soldatul rus a fost luat prizonier într-o zonă adiacentă orașului Izyum, din regiunea Harkov. 

Soldații ucraineni nu au reușit să afle dacă bărbatul a discutat și cu ceilalți colegi despre conversația pe care a avut-o cu soția lui.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net