Coșmar pentru o fată refugiată din Ucraina în România. Tânăra a reclamat că a fost violată într-o mănăstire din Maramureș

Ultima actualizare:

O tânără de 22 de ani refugiată din Ucraina în țara noastră este cazată la Mănăstirea Petrova, din Maramureș. Fata a reclamat la Poliție, ieri, faptul că ar fi fost violată.

Fata face parte dintr-un grup de aproximativ 50 de refugiați ucraineni, aflați în același complex monahal.

Mănăstirea Petrova din Maramureş | Sursa foto: Facebook
Mănăstirea Petrova din Maramureş | Sursa foto: Facebook

Ieri, 17 aprilie, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi prin plângere de către o femeie de 22 de ani din Ucraina cu privire la faptul că, în perioada 13-15 martie 2022, în timp ce era cazată la o mănăstire din localitatea Petrova, ar fi fost agresată sexual de către un bărbat de 55 de ani”, a transmis Inspectoratul de Poliție al județului Maramureş, conform Adevarul.ro.

Reprezentanții complexului monahal nu au comentat situația

Agenții de poliție responsabili de anchetă investighează cazul sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus. Surse rămase anonime au explicat faptul că bărbatul acuzat de viol are o legătură cu mănăstirea, nefiind sigur dacă acesta este preot, călugăr sau un simplu pelerin cazat și el acolo.

Momentan, reprezentanții Bisericii nu au comentat incidentul.

În raportul anunțat ieri de Poliția de Frontieră Română, de la declanşarea conflictului dintre Rusia și Ucraina, până la data de 17.04.2022, ora 24.00, la nivel naţional, au intrat în România 737.349 cetăţeni ucraineni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Medic doctor spital FOTO Shutterstock jpg
fericire pexels jpg
62264654 jpg
sarpe shutterstock 2259389283 jpg
calendar ortodox 2021 8 iunie sf teodor stratilat png
actrita freepik jpg