Doar persoanele cu un IQ ridicat pot rezolva acest test în doar câteva secunde! Trebuie să mutăm un singur băț de chibrit pentru a rezolva problema

La prima vedere nu pare a fi o provocare prea dificilă, însă după numai câteva clipe ne vom da seama că, în realitate, ea este mult mai dificilă decât am anticipat. Practic, tot ce trebuie să facem este să mutăm un singur băț de chibrit pentru ca acest calcul să fie unul corect!

Trebuie să mutăm un singur băț de chibrit
Trebuie să mutăm un singur băț de chibrit

Chiar și cei dintre noi care nu am fost niciodată prea buni la matematică ne putem gândi că o simplă scădere, sau adunare, nu are cum să prea dificilă. Însă, după cum vom observa odată ce vom privi mai atent această provocare, lucrurile stau cu totul altfel, în realitate. Iar în ciuda simplității sale, acest test de inteligență este unul destul de dificil.

Numai persoanele cu un IQ ridicat vor putea rezolva acest test în numai câteva secunde, așa că trebuie să știm că timpul nu este deloc în favoarea noastră. Practic, avem în față scăderea „4-5=6”, iar tot ce ni se cere să facem este să mutăm un singur băț de chibrit în așa fel încât totul să devină corect.

Trebuie să mutăm un singur băț de chibrit

Aceste teste de inteligență care se folosesc de mutarea unui chibrit pentru a rezolva o problemă matematică sunt destul de populare, de-a lungul Internetului. Poate că și noi avem prieteni care profită de pauzele pe care le au de-a lungul zilei pentru a rezolva astfel de teste amuzante de inteligență. Sau, desigur, poate că și noi facem acest lucru!

Dacă dorim să rezolvăm astfel de provocări în numai câteva secunde, avem nevoie de o inteligență ridicată și de o minte ageră, care poate observa imediat detalii subtile.

Cum rezolvăm această provocare

Răspunsul la provocare
Răspunsul la provocare

Dacă încă nu am reușit să rezolvăm această provocare matematică, nu trebuie să ne facem griji! Practic, tot ce trebuie să facem pentru ca equația să devină corectă este să mutăm un băț de chibrit din cifra 4, astfel încât aceasta se va transforma în 11.

Odată ce am făcut această schimbare, vom rămâne cu o scădere cu totul diferită, mai precis, cu „11-5=6”. Iar aceasta este, după cum cu siguranță știm, corectă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Metoda Garuda  Sursa foto shutterstock 2485566527 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Mic dejun FOTO shutterstock jpg
e5782f61 b219 4e10 85bf 5bf9292a1d0f jpeg
fier de calcat jpg
citit carte barbat istock jpg
epidemie gripa spaniola 1918 jpg
satul pietrisu alohotels jpg
pepeni de dabuleni jpg
gracie freeman instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net