Doi vloggeri români au testat cea mai scumpă carne din lume. Cum au reacționat după ce au văzut cât costă și cum arată: „După 4 îmbucături...”
Doi vloggeri români, cunoscuți pe rețelele de socializare au testat un produs chinezesc renumit. Este vorba despre celebra carne de vită Kobe, considerată cea mai scumpă delicatesă din bucătăria culinară a japonezilor.

„Am fost să mâncăm cea mai scumpă carne de pe pământ. Și nu oriudne, ne-am dus durect lala mama ei acasă în Japonia. Frumusețea asta de oraș se numește Kobe. 500 de euro kilogramul de carne. De un kg nu am bani, dar 200 tot băgăm azi”, a spus Cristi pe pagina sa de Facebook.
„Mi s-a părut prea grasă”
Potrivit vloggerului, această carne este deosebită datorită „grăsimii intramusculare care îi dă o textură unică, de asta și arată apetisantă”
„Ca să fie treaba treabă, am fost și la unu din cele mai top locații din Kobe. Și da, este extraordinară! Ba chiar aș spune ca își merită prețul ăsta nebun. Dar doar pentru un cunoscător! (...)Uitați ce culoare poate să aibă, nu am gustat niciodată nimic care să se apropie măcar de textura acestei cărni. (...)
Însă mai târziu, urma să-mi dau seama că papilele mele gustative, de sărăc de Petroșani, nu știu să aprecieze așa ceva. Și după patru îmbucături mi s-a părut prea grasă. Dar este o experiență pe care o voi ține minte toată viața, ținând cont de preț”, mai spune el.
Carnea Kobe este extrem de populară, însă în ciuda acestui lucru, cei doi vloggeri români nu s-au lăsat deloc cuceriți de gustul ei.
„Am gustat Hida Wagyu, am gustat Vaca Rubia gallega și am mâncat la cel mai bun steakhouse din lume, Don Julio în Buenos Aires. Toate mai ieftine însă niciuna mai rea decât Kobe, după părerea mea. Ideea e ca la un moment dat devine prea unsuroasă, prea grasă si chiar nu mai e apetisantă deloc. Și mă bucur să văd ca am mai auzit asta și la alții și nu sunt eu nebun. Total această masa, cum ați văzut pe videoul întreg cei ce ne urmăriți, 311€ ”, a mai spus Cristi.