Drama trăită de Florin Zalomir. Motivul pentru care s-a sinucis. Ce au descoperit anchetatorii

Florin Zalomir, unul dintre cei mai buni scrimeri din istoria țării, a decis să-și pună capăt zilelor, împușcându-se în cap. La doar 41 de ani, sportivul devenit antrenor, a hotărât să-și încheie socotelile cu viața, într-un mod brutal. 

Florin Zalomir avea un palmares impresionant
Florin Zalomir avea un palmares impresionant

Un fost coleg al său, Rareș Dumitrescu, a dezvăluit care ar putea să fie motivele care l-au împins pe Florin Zalomir către o decizie atât de radicală. Deși din punct de vedere profesional, Florin Zalomir avea toate motivele de mândrie, însă se pare că, în sfera profesională, situația nu era deloc una roz pentru sportiv. Recăsătorit în urmă cu puțin timp, relația dinte Florin și soție ar fi fost una tensionată. 

Citește și: Vicecampionul Florin Zalomir, găsit mort în locuința sa din Otopeni 

„Niciodată nu mă aşteptam la un asemenea gest. El n-a avut o viaţă uşoară, a avut probleme, a crescut fără tată, a fost plecat în Legiunea Străină (n.r. - o divizie de elită a armatei franceze formată din soldaţi profesionişti) câţiva ani de zile. Era un sportiv de perfomanţă, avea un psihic bine clădit, dar se pare că s-a întâmplat ceva astăzi pentru că a recurs la gestul ăsta.

A ales Jandarmeria, acum doi ani, ca să-şi împlinească dorinţa pe care o avea. El a fost căsătorit, are şi o fetiţă din prima căsătorie, a divorţat acum câţiva ani, după care, de câteva săptămâni, s-a recăsătorit. Dar am înţeles că nu mergea totul roz şi că începuse deja un divorţ", a declarat Rareș Duitrescu, fost coleg al lui Florin Zalomir, conform Adevărul. 

Florin Zalomir avea un palmares impresionant 

Florin Zalomir a obținut locul 2 cu echipa României, la Jocurile Olimpice de la Londra, în 2012, iar în palmares mai avea șapte medalii la Mondiale și Europene. După ce s-a retras a devenit antrenor, iar în urmă cu puțin peste doi ani s-a angajat la jandarmerie, conform colegului său. 

Primul succes internațional l-a înregistrat în 1998, la Campionatele Europene de juniori de la Bratislava, unde a cucerit medalia de bronz. După doi ani, în 2000, a câștigat medalia de argint la Campionatele Mondiale pentru juniori din 2000 de la South Bend, iar în 2001 a fost selecționat în lotul olimpic de seniori. A urmat un lung șir de reușite pentru Florin Zalomir, care a culminat cu medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Londra. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!           

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net