Drama trăită de Florin Zalomir. Motivul pentru care s-a sinucis. Ce au descoperit anchetatorii

Florin Zalomir, unul dintre cei mai buni scrimeri din istoria țării, a decis să-și pună capăt zilelor, împușcându-se în cap. La doar 41 de ani, sportivul devenit antrenor, a hotărât să-și încheie socotelile cu viața, într-un mod brutal. 

Florin Zalomir avea un palmares impresionant
Florin Zalomir avea un palmares impresionant

Un fost coleg al său, Rareș Dumitrescu, a dezvăluit care ar putea să fie motivele care l-au împins pe Florin Zalomir către o decizie atât de radicală. Deși din punct de vedere profesional, Florin Zalomir avea toate motivele de mândrie, însă se pare că, în sfera profesională, situația nu era deloc una roz pentru sportiv. Recăsătorit în urmă cu puțin timp, relația dinte Florin și soție ar fi fost una tensionată. 

Citește și: Vicecampionul Florin Zalomir, găsit mort în locuința sa din Otopeni 

„Niciodată nu mă aşteptam la un asemenea gest. El n-a avut o viaţă uşoară, a avut probleme, a crescut fără tată, a fost plecat în Legiunea Străină (n.r. - o divizie de elită a armatei franceze formată din soldaţi profesionişti) câţiva ani de zile. Era un sportiv de perfomanţă, avea un psihic bine clădit, dar se pare că s-a întâmplat ceva astăzi pentru că a recurs la gestul ăsta.

A ales Jandarmeria, acum doi ani, ca să-şi împlinească dorinţa pe care o avea. El a fost căsătorit, are şi o fetiţă din prima căsătorie, a divorţat acum câţiva ani, după care, de câteva săptămâni, s-a recăsătorit. Dar am înţeles că nu mergea totul roz şi că începuse deja un divorţ", a declarat Rareș Duitrescu, fost coleg al lui Florin Zalomir, conform Adevărul. 

Florin Zalomir avea un palmares impresionant 

Florin Zalomir a obținut locul 2 cu echipa României, la Jocurile Olimpice de la Londra, în 2012, iar în palmares mai avea șapte medalii la Mondiale și Europene. După ce s-a retras a devenit antrenor, iar în urmă cu puțin peste doi ani s-a angajat la jandarmerie, conform colegului său. 

Primul succes internațional l-a înregistrat în 1998, la Campionatele Europene de juniori de la Bratislava, unde a cucerit medalia de bronz. După doi ani, în 2000, a câștigat medalia de argint la Campionatele Mondiale pentru juniori din 2000 de la South Bend, iar în 2001 a fost selecționat în lotul olimpic de seniori. A urmat un lung șir de reușite pentru Florin Zalomir, care a culminat cu medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Londra. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!           

foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 2211785457 jpg
shutterstock 450568075 jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
Lupte in apropiere de Bahmut Ucraina FOTO Profimedia jpg
Camel jpg
image
image
image
image
ID57116 INQUAM Photos Octav Ganea jpg
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg