Drama trăită de un băiat, în ziua de Crăciun. Familia nu i-a oferit cadouri pentru că e gay: „Mă doare inima că nu mă acceptă”

Randall, un băiat de 22 de ani, trăiește un adevărat coșmar. Din cauza faptului că este gay, familia îl marginalizează și nu-l acceptă sub nicio formă. În ziua de Crăciun, a fost extrem de trist: nu a primit nici cadouri și nici măcar nu a fost băgat în seamă de părinții lui. 

Bărbat supărat / Sursă foto: Pixabay
Bărbat supărat / Sursă foto: Pixabay

Tânărul de 22 de ani a fost cu atât mai dezamăgit de situație cu cât era vorba de ziua de Crăciun, o zi în care toată lumea trebuie să se bucure, să ofere și să primească daruri de la cei dragi. 

„Mă doare inima că nu mă acceptă”

Totul a început în momentul în care Randall și-a luat inima în dinți și a decis că este timpul să le spună părinților săi totul despre orientarea sexuală pe care o are. Din păcate, nu a avut prea mult succes, căci lucrurile nu au mers deloc conform planului. 

„Mi-am făcut curaj și le-am spus părinților mei faptul că îmi plac bărbații și că sunt gay. În primă fază, nu au zis absolut nimic, dar mai apoi au început să mă ignore. Totul s-a întâmplat în vara acestui an. O perioadă de 2 luni n-au vorbit nimic cu mine, ba chiar au început să mă ignore prin casă, ca și cum n-aș fi existat măcar. 

Mai apoi, lucrurile s-au înrăutățit. Mi-au spus chiar că le este rușine cu mine și că nu pot accepta faptul că fiul lor nu poate să trăiască normal. 

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, au venit la noi acasă și alte rude din partea mamei mele. Le-am văzut fețele și am constatat cât de urât mă privesc toți și cât de dezgustați sunt de mine, de fapt. 

Apoi, în ziua de Crăciun, toată lumea m-a ignorat. Am fost singura persoană din casă care nu a primit absolut niciun cadou din partea nimănui. Am privit cum toți și-au desfăcut cutiile sau pachetele, în timp ce eu stăteam și mă uitam la ei. Mă doare inima că nu mă acceptă și că aleg să mă trateze așa. Până la urmă, fiecare decide cum vrea să trăiască și pe cine vrea să iubească”, a spus tânărul de 22 de ani, potrivit thesun.co.uk. 

Citește și - Cum a reacționat familia lui Zarug când a recunoscut că este gay: «Mama mi-a cumparat de-a lungul timpului inclusiv tocuri»

Ce sfaturi i-a dat specialistul

Specialistul publicației britanice a venit și cu sfaturi în întâmpinarea problemei lui Randall. 

„Cel mai bine ar fi să nu te mai consumi din această cauză, să nu-ți mai faci rău și să fii mai liniștit. Încearcă să mai ai o discuție cu părinții tăi și să le explici, frumos, că este dreptul tău să alegi cum vrei să trăiești. Nimeni nu-ți poate impune pe cine și cum trebuie să iubești. 

Mergi și la un psiholog și urmează câteva ședințe, pentru a te putea cunoaște mai bine, tu pe tine. Trăiește cu curaj și nu uita că noi suntem singurii care putem decide cum trebuie să trăim, cum trebuie să iubim și lângă cine trebuie să ne căutăm fericirea”, i-a spus specialistul, din dorința de a-i rezolva problema tânărului pe care familia nu-l acceptă, din cauza faptului că este gay.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net