Ea e femeia cu cele mai multe tatuaje din lume! Și-a tatuat inclusiv organele genitale

Arată ca un extraterestru! Cu 89 de modificări corporale și 99,98% din trup acoperit cu cerneală, Esperance Lumineska Fuerzina (36 de ani) este oficial femeia cu cele mai multe tatuaje și cele mai multe modificări corporale din istorie. Decorată din cap până în picioare cu desene permanente, femeia din Bridgeport, SUA, și-a transformat complet înfățișarea.

Portrete ale lui Esperance Fuerzina, cea mai tatuată femeie din lume
Esperance Fuerzina este mândră de tatuajele ei (Foto: Gabriel Gurrola/ Guinness World Records)

Esperance Lumineska Fuerzina a intrat în Cartea Recordurilor

Ea și-a tatuat inclusiv scalpul și alte zone extrem de delicate, cum ar fi limba, gingiile, globii oculari și organele genitale. Esperance s-a declarat mândră că a ajuns în Cartea Recordurilor. „Mă simt onorată să fac parte din familia Cărții Recordurilor Guinness. Am crescut admirând recordurile altora, iar acum am și eu un certificat oficial. Sunt extrem de recunoscătoare”, a declarat femeia.

O cunoștință a îndemnat-o să aplice pentru acest titlu mondial. După o cercetare rapidă despre compatrioata ei, Charlotte Guttenberg - tot o fanatică a tatuajelor, Esperance și-a dat seama că i-a depășit recordul: „Inițial am fost puțin îngrijorată, dar am vrut să încerc să arăt puterea femeilor, depunând chiar eu o cerere pentru înregistrarea recordului.”

A fost în armată

Provenind dintr-o familie de militari, Esperance și-a petrecut cea mai mare parte a tinereții în sudul Statelor Unite. Ea a locuit și în Japonia timp de trei ani. După aceea, a călcat pe urmele familiei sale și a intrat în armata americană, ca ofițer de serviciu medical. „Acum sunt veterană”, a explicat ea.

Întrebată cum suportă durerea în timpul sesiunilor de tatuaje, Esperance Lumineska Fuerzina a mărturisit că face multă meditație: „E doar un moment de durere, pentru ceva ce voi avea pe corp toată viața mea”.

Ea și-a făcut primul tatuaj la vârsta de 21 de ani. Chiar dacă are aproape tot corpul acoperit, femeia își dorește să își facă în continuare tatuaje. „Încă simt că se poate și mai bine. Anumite tatuaje pot fi modificate sau îmbunătățite. Îmi place să mă uit la tot în ansamblu, nu la fiecare tatuaj în sine. Practic, ele formează un tot unitar. De aceea, nu am un tatuaj favorit!”,  a mai spus ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
eb0xp9gqTGe 3O jpg
Alfred Bulai este escortat de polițiști în afara secției 2 de politie din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
Alanya Turcia Unspalash jpg
hotel vacanta pixabay jpg
andrea galimberti sara stefanelli jpg
Nava Hetman Ivan Mazepa FOTO @DEFENSEEXPRESS / X
Michele  Köbke avion profimedia jpg
rain 316579 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net