Cel mai înfocat fan al Madonnei! Are un număr record de tatuaje cu ea pe corp

Ultima actualizare:

Americanca Tara Berry, din Kansas, este oficial cea mai mare admiratoare a Madonnei (65 de ani)! Ea are nu mai puțin de 18 tatuaje cu superstarul și a intrat în Cartea Recordurilor. Femeia nu are de gând să se oprească aici și vrea să-și facă și mai multe.

Tara Berry are 18 tatuaje cu Madonna
Tara Berry ascultă muzica Madonnei din 1983 (Foto: Guinness World Records)

Tara a obținut recordul mondial pentru cele mai multe tatuaje ale aceluiași muzician pe corp, la categoria feminină, potrivit Cărții Recordurilor Guinness. Ea a fost inspirată nu numai de dragostea ei pentru Madonna, ci și de Nikki Patterson (Marea Britanie), care a deținut anterior acest record cu 15 tatuaje ale rapperului Eminem. Tara, din Topeka, Kansas, a început să își deseneze portrete ale divei pe corpul său încă din 2016.

Tatuaj sărut Madonna Britney Spears
Și-a tatuat inclusiv sărutul cu Britney Spears (Foto: Guinness World Records)

Tara Berry a investit 10.000 de dolari în tatuajele cu Madonna

La acea vreme, Madonna a fost în căutarea unor fani cu un tatuaj tribut pentru ea, care să apară într-un videoclip muzical, iar Tara a sperat că va fi aleasă. Însă, nu a fost să fie.

Unul din portretele Madonnei (Foto: Guinness World Records)
Unul din portretele Madonnei (Foto: Guinness World Records)

„Cele mai multe tatuaje au fost făcute pe o perioadă de șase luni. Aveam deja două tatuaje cu portretul Madonei când am citit despre persoana care avea recordul la acea vreme cu 15 tatuaje Eminem. Așa m-am decis să ajung să dobor acest titlu mondial. L-am contactat pe artistul care mă tatuează, iar el mi-a spus: «La naiba, hai să o facem!»”, a declarat Tara Berry, care lucrează pentru o companie de telefonie mobilă. Femeia a estimat că a petrecut până la 110 de ore în saloanele de tatuaj și că a cheltuit aproape 10.000 de dolari pe ele.

„M-am împrumutat pentru a merge mai departe în proces”, a spus Tara. Deși mama ei a fost șocată de tatuajele ei, prietenii au susținut-o și i-au spus că sunt „foarte cool”. Tatuajele Tarei o înfățișează pe Madonna de-a lungul anilor, de la primele zile ale carierei ei în anii 1980 până la look-uri mai moderne. Are chiar și un tatuaj cu celebrul sărut al Madonnei cu Britney Spears la MTV Video Music Awards în 2003.

Tara Berry este fanul Madonnei încă din 1983, după ce a fost cucerită de melodia „Borderline”. Piesele ei preferate sunt „Vogue”, „Dress You Up” și „Iconic”, iar când vine vorba de albume, cele pe care îi place cel mai mult să le asculte sunt „True Blue” și „Confessions on a Dance Floor”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
miezul pamantului terra foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
gustari sanatoase 1200x800 jpg
george simion 1 jpg
john wayne gacy jpg
matilda jpg
transapuseana foto marius hatetan Facebook jpg
Omul de stiinta scotian Alexander Fleming descopera penicilina in toamna lui 1928 FOTO Guliver/ Getty Images
pepene_verde_shutterstock 2478649489 jpg
bani pensie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net