Madonna, surpriză colosală pentru fanii ei! Nimeni nu se aștepta la acest gest

Moment istoric! Madonna (65 de ani) a anunțat că va susține un concert gratuit pe plaja Copacabana, din Brazilia, pe 4 mai. Acest spectacol va marca finalul turneului său, Celebration Tour.

Madonna îmbrăcată în negru, pozată în fața unui geam
Madonna va susține un concert istoric în Brazilia (foto Instagram)

Spectacolul este și revenirea Madonnei, care deține o avere de 850 de milioane de dolari, în Brazilia, după ce a cântat acolo ultima oară în 2012. Este singurul concert gratuit din turneul Celebration Tour, iar artista americană a spus că este un gest de mulțumire pentru fanii ei devotați.

Va fi „cel mai mare” spectacol pe care l-a avut până acum, „un concert de neuitat pe una dintre cele mai frumoase scene din lume”, se arată pe site-ul Madonnei. Organizatorii au explicat într-o conferință de presă că acest spectacol va necesita o logistică comparabilă cu cea a tradiționalului spectacol de artificii din noaptea de Revelion, care are loc în fiecare an pe plaja Copacabana în ajunul Anului Nou și atrage cel puțin un milion de oameni, conform News.ro.

Un spectacol al Rolling Stones la Copacabana din 2006 a atras aproximativ 1,5 milioane de oameni, deci este de înțeles de ce va fi nevoie de o organizare ca la carte. Artista pop, care are în palmares șapte premii Grammy, se află în prezent într-un turneu în America de Nord.

Madonna era să moară anul trecut

Madonna este mult mai precaută la repetiții, după ce în vara anului trecut a fost internată mai multe zile la Terapie Intensivă, atunci când a crezut că va muri din cauza unei infecții bacteriene. Apropiații divei au declarat că artista, care deține o avere de 850 de milioane de dolari, ține regim și face sport. Pe lângă asta, yoga și injecțiile săptămânale cu vitamine o ajută la recuperare.

  „Mă bucur că sunt în viață”, a declarat ea anul trecut.  

Sâmbătă, 24 iunie, Madonna a dezvoltat o infecţie bacteriană gravă care a dus la o internare de câteva zile la terapie intensivă. Starea ei de sănătate se îmbunătăţeşte, însă ea se află în continuare sub îngrijire medicală.

Se preconizează o recuperare completă. În acest moment, va trebui să întrerupem toate angajamentele, inclusiv turneul. Vom comunica mai multe detalii imediat ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului şi pentru spectacolele reprogramate”, este anunţul postat de Guy Oseary, impresarul ei, la acea vreme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net