Lecție de viață! Cine este „Io”, studenta care își dedică timpul liber voluntariatului SMURD

Ultima actualizare:

Pentru că avem nevoie de cât mai multe povești frumoase, e timpul s-o cunoaștem pe Ioana, o studentă care-și rupe din timpul liber pentru a face voluntariat pentru SMURD. Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne au lăudat-o pentru dedicația ei și au dezvăluit ce o determină să facă fapte mărețe.

Ea este „Io”, studenta care își dedică timpul liber voluntariatului SMURD. Foto: colaj/Facebook MAI
Ea este „Io”, studenta care își dedică timpul liber voluntariatului SMURD. Foto: colaj/Facebook MAI

Coordonatorul voluntarilor SMURD de la Detașamentul 1 Cluj este studentă în anul cinci la Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.

Tânara cu sufletul mare are doar 22 de ani și este poreclită „Io” de către cei apropiați. Ministerului Afacerilor Interne a transmis că studenta dă dovadă de un devotament ieșit din comun.

Atunci când termină cursurile și în zilele ei libere, se dedică în totalitate „pentru salvarea semenilor”. Ioana și-a dorit încă din copilărie să dăruiască timp și dragoste celor din jurul ei.

Studenta care face voluntariat la SMURD are peste 3.900 de ore lucrate cu echipaje ISU

Într-o postare mai amplă publicată de Ministerul Afacerilor Interne, de Ziua Internațională a Voluntarilor, pe 5 decembrie, tânăra a fost lăudată pentru activitatea ei. 

Pe lângă faptul că a petrecut aproape 4.000 de ore lângă echipajele ISU, „Io” este de 4 ani coordonatorul voluntarilor SMURD de la Detașamentul 1.

În total, MAI anunță că 6.700 de voluntari fac parte din familia “Salvator din Pasiune”.

„Și-a dorit încă din copilărie să dăruiască timp și dragoste celor din jurul ei”

„Ioana sau “Io”, cum îi spun apropiații, este o tânără în vârstă de 22 ani, studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, specializarea Asistență Medicală Licențiată și de mai bine de 5 ani, atunci când termină cursurile și în zilele ei libere, se dedică în totalitate pentru salvarea semenilor. 

Și-a dorit încă din copilărie să dăruiască timp și dragoste celor din jurul ei și a reușit, spunem noi. Are peste 3.900 de ore lucrate alături de echipajele ISU și de 4 ani este coordonatorul voluntarilor SMURD de la Detașamentul 1.

Astăzi, de Ziua Internațională a Voluntarilor, îți mulțumim Ioana, ție și celorlalți voluntari. Reprezentați adevărate exemple pentru cei care doresc să aleagă un “job” al sufletului.

“Salvator din Pasiune” este numele familiei în care peste 6.700 de voluntari din întreaga țară luptă contracronometru alături de pompieri. La mulți ani, oameni frumoși!  Vă mulțumim pentru tot!”, au scris cei de la Ministerul Afacerilor Interne.

Poate te interesează: Cele mai frumoase polițiste din România. Uite cum au defilat femeile din Poliția Română la parada de 1 Decembrie 2022

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net