Ea este Loredana, șoferița de TIR superbă ca un fotomodel!: «Există bărbați care mă judecă»

Loredana Zainea este o româncă, frumoasă, în vârstă de 28 de ani, care și-a găsit un job ceva mai atipic pentru o femeie. Aceasta a devenit șoferiță de TIR în Marea Britanie și declară că oamenii sunt mereu surprinși când văd la volanul unui autoturism de mare tonaj o tânără delicată cu alură de fotomodel. 

Ea este Loredana, șoferița de TIR superbă ca un fotomodel!
Ea este Loredana, șoferița de TIR superbă ca un fotomodel!

Loredana Zainea s-a născut în Vulcan, Hunedoara, dar a plecat să-și găsească norocul în Marea Britanie. Este o femeie frumoasă, inteligentă și curajoasă, iar pașii au purtat-o către o meserie spre care puține tinere se îndreaptă.

Citește și: Vacanță de coșmar! Concluziile unui turist despre șoferii români din Grecia

Loredana a devenit șofer de TIR. Românca a declarat într-un interviu pentru publicația britanică Daily Star că a întâmpinat multe prejudecăți din partea celorlalți bărbați și chiar dacă se pricepe la șofat, este mereu ironizată de colegii ei de sex masculin pentru felul în care arată și pentru că este femeie. 

Vezi și: Șofer STB, prins de Poliție băut la serviciu

„Deși îmi fac meseria cu responsabilitate, există șoferi de camion bărbați care mă judecă pentru felul în care arăt și pentru faptul că sunt femeie. Sunt oameni care spun că nu voi putea parca camionul în mod corespunzător sau că nu pot face treaba la fel de bine ca un bărbat.

Când urc în cabină și încep să conduc, ei văd imediat de ce anume sunt în stare și își schimbă rapid părerea despre mine. Dar nu ar trebui să fiu nevoită să-mi demonstrez abilitățile, pentru a nu fi judecată pentru slujba mea”, a mai spus Loredana, pentru Daily Star, potrivit Adevarul.ro

Citește întreaga știre pe Adevarul.ro

FotoJet (1) jpg
horoscop zilnic 15 ianuarie jpeg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
7 printul william printul harry jpg jpeg
culori brazi 2022
FotoJet (1) jpg
concediul de odihnă
Spania   Japonia Captură Twitter png
horoscop foto shutterstock
image
image
image
image
concediul de odihnă
culori brazi 2022
FotoJet jpg
muguri 79532593 jpg
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica  icoană Gabriel Toma Chituc jpg
1 JPG