Șofer STB, prins de Poliție băut la serviciu

Ultima actualizare:

Polițiștii Brigăzii Rutiere, susținuți de colegi din mai multe secții de cartier, au verificat, luni, 22 august, mai mulți șoferii ai Societății de Transport București - STB.

Un șofer de autobuz a fost prins băut la volan, de polițiștii de la Rutieră
Un șofer de autobuz a fost prins băut la volan, de polițiștii de la Rutieră

O patrulă a avut neplăcuta surpriză de a descoperi că unul dintre șoferii de autobuz a început săptămâna băut! În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că alcoolemia șoferului era de 0.30mg/l alcool!

A rămas fără permis și a primit amendă

În această dimineaţă, Poliţia Română, a organizat o acţiune de verificare a legalităţii activităţii de transport de persoane. Până acum, a fost depistat un conducător auto ce desfăşura activiate de transport persoane, fără a avea documentele necesare.

De asemenea, la un alt punct, unde este organizată o acţiune similară, la intrare în Muncipiul Bucureşti, a fost depistat un conducător auto, având o alcoolemie de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citește și: Incredibil! Angajații STB încurajează violența șoferilor

Toate aceste activităţi se vor desfăşura pe perioada întregii zile, la nivel naţional", a declarat Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei, preluat de Antena3.

Șoferul inconștient era gata să preia călători și să circule pe traseele din Capitală. În schimb, s-a ales cu permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile, primind și o amendă de 1.305 lei, pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Rămâne de văzut dacă STB, societatea angajatoare aflată în subordinea Primăriei Municipiului București, va lua măsuri disciplinare împotriva acestuia.

Ce alte probleme au mai identificat oamenii legii

Nu a fost un caz singular, polițiștii identificând și alte probleme. Se pare că unii șoferi ai STB lucrează fără să aibă toate actele în regulă.

Poliția a intensificat raziile, din trafic. În această vară, mai mulți șoferi au fost prinși la volan băuți sau drogați.

Astfel, oamenii legii au diversificat strategia și i-au luat în colimator și pe șoferii mijloacelor de transport în comun.

Citește și: Salariul surprinzător pe care-l primește un șofer STB! Un angajat a dezvăluit totul pe Facebook

În ultimele luni, șoferii STB au fost implicați în mai multe evenimente violente, cu curieri aflați în trafic, discuțiile purtate de aceștia pe grupurile online dedicate comunității lor profesionale indicând un comportament violent, inadecvat meseriei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net