Caz violent la Iași! Un șofer a fost bătut de către polițiștii locali, după ce a parcat neregulamentar

Un șofer din Iași a fost bătut de agenții de la Poliția Locală, după ce a parcat neregulamentar, în fața sediului serviciului de pașapoarte și înmatriculări auto. 

politia locala jpeg
Incident violent la Iași, unde un șofer declară că a fost bătut de către polițiștii locali

Conflictul dintre șofer și polițiștii locali a început după ce ieșeanul a staționat într-o stație de autobuz și a fost atenționat de către organele de ordine publică să nu mai parcheze în locul respectiv.

Șoferul declară că el este victima în acest incident

În momentul în care șoferul a fost atenționat, polițiștii se aflau în patrulare și fluidizare a traficului rutier de pe bulevardul unde a avut loc incidentul. 

După ce a fost legitimat de către organele de ordine, șoferul ar fi devenit agresiv și ar fi lovit cu picioarele autospeciala de poliție, dar și pe unul dintre agenți. Imediat, bărbatul a fost imobilizat, iar imaginile ce au apărut în spațiul on-line îi arată pe polițiști cum îl lovesc pe bărbatul în cauză. 

Vezi și Ce riscă proprietarul Hanului Trei Sarmale după ce s-a urcat în escavator și a demolat ilegal clădirea

La scurt timp, acesta a fost dus la secția de poliție, unde i s-a întocmit un dosar penal pentru ultraj, iar polițistul ce a fost lovit s-a deplasat la spital, pentru investigații medicale amănunțite.

Conducerea Poliției Locale Iași a început o anchetă internă

Imediat după ce evenimentul a avut loc, șoferul a declarat că el este victima în această ecuație, dar polițiștii locali sunt de altă părere.

Unul dintre oamenii legii a declarat că colegul acestuia a fost lovit în arcada dreaptă, iar în momentul în care a fost martor la acest incident, a coborât din autospecială și a început imobilizarea cetățeanului.

Citește și Povestea polițistului care s-a sinucis în Iași. Ce a făcut în ultimele clipe de viață

„L-a lovit pe colegul meu în arcada dreaptă. Când am văzut sânge am coborât și am procedat la imobilizarea cetățeanului. Între timp colegul mai fusese lovit o dată în zona nasului și a gurii.”, spune unul dintre polițiștii care l-au lovit pe șofer. 

Reprezentanții Poliției Locale Iași au declarat că vor demara o anchetă internă, pentru a stabili cauzele care au dus la un astfel de incident, dar și dacă s-au respectat toate procedurile legale privind folosirea forței și imobilizarea șoferului ce a parcat într-o stație de autobuz. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Monica Tatoiu
emil rengle
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
irina loghin 80 de ani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Smartphone Apple iPhone 13 FOTO Shutterstock
pahare   nunta   wine g2eb1bccbb 1280 jpg
viorel hrebenciuc jpeg
Kate Middleton şi Prinţul William
sf cuv sisoe cel mare sf mc lucia din roma 148107 jpg
woman 2566854 1920 jpg