Fostul şef al Poliţiei Locale Oradea, opt ani de închisoare după ce a încercat să-și ucidă soția

Fostul şef al Poliţiei Locale Oradea Paul Kövér își va petrece următorii opt ani şi opt luni în spatele gratiilor, pentru tentativă la omor calificat şi lipsire de libertate în mod ilegal. La începutul acestui an, bărbatul şi-a sechestrat fosta soţie, iar apoi a încercat să o ucidă în parcarea blocului. Femeia a fost înjunghiată de mai multe ori de fostul ei soț.

image
Paul Kövér a înjunghiat-o de mai multe ori pe fosta lui soție foto: adevarul.ro

Pe lângă cei opt ani și opt luni de închisoare, fostul șef al Poliției Locale Oradea are interdicţie de a mai purta vreo armă, de a se apropia de locuinţa ori locul de muncă ale fostei sale soții, chiar și după ce iese din închisoare. Acest lucru este valabil  cinci ani după ispăşirea pedepsei.

Decizia nu este definitivă

Totodată, Paul Kövér a fost obligat la cheltuieli judiciare de 3.000 de lei către stat şi 9.347 lei către fosta soţie. Soluţia pronunţată nu este definitivă, relatează adevarul.ro.

Bărbatul este judecat în stare de arest preventiv și poate ataca hotărârea judecătorească la Curtea de Apel Oradea.   

Fostul şef al Poliţiei Locale Oradea a fost trimis în judecată pe 30 ianuarie. Pe 10 ianuarie, a încercat să o omoare pe fosta lui soție. A sechestrat-o pe femeie a într-un apartament pentru mai multe ore, iar apoi, când aceasta l-a convins să o elibereze, a condus-o în faţa blocului unde aceasta locuieşte şi a înjunghiat-o de mai multe ori în parcare. După fapta comisă, Paul Kövér fugit. Bărbatul s-a ascuns într-o clădire aflată în construcţie.

Scenele șocante au fost surprinse şi de camerele de supraveghere. În înregistrare video se poate observa momentul în care bărbatul îşi atacă soţia. El se năpustește asupra femeii de mai multe ori. Din fericire, victima a fost salvată de o persoană care a tras-o în holul blocului, în momentul în care femeia a ajuns la uşă.

Deși a spus că a fost în stare de șoc și că nu și-a dat seama ce a făcut, expertiza psihiatrică demonstrat însă, că a avut discernământ la momentul comiterii faptei şi putea răspunde penal pentru ce a făcut. 

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
the sandman jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
artista lacul morii 3 PNG
Oana si Mioara Roman jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg