Fostul şef al Poliţiei Locale Oradea, opt ani de închisoare după ce a încercat să-și ucidă soția

Fostul şef al Poliţiei Locale Oradea Paul Kövér își va petrece următorii opt ani şi opt luni în spatele gratiilor, pentru tentativă la omor calificat şi lipsire de libertate în mod ilegal. La începutul acestui an, bărbatul şi-a sechestrat fosta soţie, iar apoi a încercat să o ucidă în parcarea blocului. Femeia a fost înjunghiată de mai multe ori de fostul ei soț.

Paul Kövér a înjunghiat-o de mai multe ori pe fosta lui soție foto: adevarul.ro
Paul Kövér a înjunghiat-o de mai multe ori pe fosta lui soție foto: adevarul.ro

Pe lângă cei opt ani și opt luni de închisoare, fostul șef al Poliției Locale Oradea are interdicţie de a mai purta vreo armă, de a se apropia de locuinţa ori locul de muncă ale fostei sale soții, chiar și după ce iese din închisoare. Acest lucru este valabil  cinci ani după ispăşirea pedepsei.

Decizia nu este definitivă

Totodată, Paul Kövér a fost obligat la cheltuieli judiciare de 3.000 de lei către stat şi 9.347 lei către fosta soţie. Soluţia pronunţată nu este definitivă, relatează adevarul.ro.

Bărbatul este judecat în stare de arest preventiv și poate ataca hotărârea judecătorească la Curtea de Apel Oradea.   

Fostul şef al Poliţiei Locale Oradea a fost trimis în judecată pe 30 ianuarie. Pe 10 ianuarie, a încercat să o omoare pe fosta lui soție. A sechestrat-o pe femeie a într-un apartament pentru mai multe ore, iar apoi, când aceasta l-a convins să o elibereze, a condus-o în faţa blocului unde aceasta locuieşte şi a înjunghiat-o de mai multe ori în parcare. După fapta comisă, Paul Kövér fugit. Bărbatul s-a ascuns într-o clădire aflată în construcţie.

Scenele șocante au fost surprinse şi de camerele de supraveghere. În înregistrare video se poate observa momentul în care bărbatul îşi atacă soţia. El se năpustește asupra femeii de mai multe ori. Din fericire, victima a fost salvată de o persoană care a tras-o în holul blocului, în momentul în care femeia a ajuns la uşă.

Deși a spus că a fost în stare de șoc și că nu și-a dat seama ce a făcut, expertiza psihiatrică demonstrat însă, că a avut discernământ la momentul comiterii faptei şi putea răspunde penal pentru ce a făcut. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net