Fost șef al Poliției Locale Oradea, trimis în judecată după ce și-a înjunghiat de 5 ori soția: ”Nu am vrut să o omor, o iubesc și acum”

Ultima actualizare:

    Paul Ladislau Kover și-a înjunghiat soția de cinci oriFoto: adevarul.ro
Paul Ladislau Kover și-a înjunghiat soția de cinci oriFoto: adevarul.ro

Fostul șef Poliției Locale Oradea, Paul Ladislau Kover, a fost trimis în judecată după ce a încercat să-și ucidă soția în față blocului. Deși a înjunghiat-o de cinci ori, bărbatul le-a spus anchetatorilor că nu a vrut să o omoare: ”O iubesc pe Ioana și acum și nu i-aș face rău”.

Paul Ladislau Kover și-a atacat soția, de care era separate, în seara zilei de 10 ianuarie, în scara blocului unde locuia femeia. Înainte de a comite fapta de care e acuzat, el a ţinut-o pe femeie sechestrată câteva ore într-un apartament. Aceasta l-a convins într-un târziu să o elibereze, sub pretextul că e de acord să se împace şi să o însoţească până la apartamentul ei. Înainte de a pleca, însă, fostul polițist a luat un cuţit de bucătărie la el. Acesta a fost arma cu care a înjunghiat-o de cinci ori în momentul în care au ajuns în faţa blocului. 

După ce a atacat-o, bărbatul s-a înjunghiat și pe sine și a fugit. Câteva ore mai târziu, a fost găsit în zonă, ascuns într-un bloc aflat în construcție. Imediat a fost trasnportat la Spitalul Județean, unde medicii au găsit pe corpul lui 24 de plăgi înjunghiate. Toate erau însă superficiale, cea mai adâncă fiind de 1,5 centimetri, motiv pentru care, pe 12 ianuarie, după ce a primit îngrijiri medicale, a fost externat și plasat în arest preventiv, unde se află și în prezent.   

Ce acuzații i se aduc         

Paul Ladislau Kover a fost lucid când a încercat să-și ucidă soția, iar pe parcursul anchetei a uzat de dreptul la tăcere referitor la faptele sale. Totuși, s-a victimizat, povestind despre ”sacrificiile făcute în timpul căsătoriei cu persoană vătămată”, scrie ziare.com. În rechizitoriu se arată căsnicia nocivă căreia femeia a încercat să-i pună capăt de mai multe ori, dar și momentele de groază prin care Ioana Kover a trecut în seară de 10 ianuarie, când fostul soț a sechestrat-o, iar apoi a încercat s-o ucidă. În prima și singura depoziție a sa, fostul polițist a vorbit numai despre ”sacrificiile făcute în timpul căsătoriei”, precizând că nu a premeditat fapta.”Nu am vrut să o omor, o iubesc pe Ioana și acum și nu i-aș face rău”, a spus el. Paul Ladislau Kover este judecat pentru tentativă de omor calificat și lipsire de libertate, în stare de arest. 

Citește și:

Incredibil! Ce alcoolemie uriașă avea şeful Poliţiei Locale Alba Iulia după ce a fost implicat într-un accident

Poliţişti locali reţinuţi pentru şpagă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net