Angaj─âri controversate la Cluj! ╚śoferul trebuie s─â se priceap─â la gr─âdin─ârit ╚Öi la c─ârat mobil─â

G─âsirea unui loc de munc─â e o adev─ârat─â provocare. Totu╚Öi, c├ónd ├«l g─âse╚Öti, se prea poate s─â fii nevoit s─â faci cu totul altceva. Acesta a fost ╚Öi cazul unui b─ârbat ce ╚Öi-a dorit s─â se angajeze ca ╚Öofer la Direc╚Ťia Jude╚Ťean─â Agricol─â Cluj.

sofer care vorbeste latelefon in timp ce conduce jpeg
Un bărbat din Cluj a dorit să se angajeze ca șofer, dar trebuia să fie un grădinar bun

B─ârbatul a fost surprins s─â afle c─â, de fapt, locul de munc─â ca ╚Öofer presupune s─â fie un gr─âdinar foarte bun, hamal ╚Öi, ├«n general, un om bun la toate, cunoscut ├«n cultura rom├óneasc─â drept ÔÇ×Nea Cais─âÔÇŁ. 

ÔÇ×Am sunat la resurse umane s─â cer detalii despre fi┼ča postului ┼či surpriz─â. Pe l├óng─â atribu┼úia de ┼čofer, care prin defini┼úie ├«n┼úelegem ce face un ┼čofer, ei mai au preten┼úia ┼či s─â h─âm─âlesc mobil─â, mut─âri de birouri ┼či s─â fac lucr─âri de ├«ntre┼úinere a cl─âdirilor, gr─âdin─ârit.

Nu mi se pare normal ├«ntr-o ┼úar─â civilizat─â s─â avem astfel de practici. Dac─â e┼čti ┼čofer conduci ma┼čina. dac─â e┼čti manipulant marf─â, apoi aia s─â fie. Numai ├«n Rom├ónia se ├«nt├ómpl─â mizerii de genulÔÇŁ, a declarat b─ârbatul. 

Te-ar mai putea interesa ╚Öi: Guvernul a blocat posturile, dar face angaj─âri pe band─â

Care a fost reac╚Ťia institu╚Ťiei publice

├Än opinia sa, postul pare s─â fi fost, de fapt, scos la concurs cu dedica╚Ťie, aceste preten╚Ťii fiind trecute pentru a elimina al╚Ťi candida╚Ťi nedori╚Ťi. 

Potrivitul reprezentan╚Ťilor Serviciului Resurse Umane de la Direc╚Ťia Agricol─â Cluj, institu╚Ťie a statului aflat─â ├«n subordinea Ministerului Agriculturii, ace╚Ötia au evitat s─â ofere foarte multe detalii cu privire la declara╚Ťia b─ârbatului sau fi╚Öa postului de ╚Öofer care implic─â ╚Öi abilit─â╚Ťi de gr─âdin─ârit. 

Urm─âre╚Öte ╚Öi: Se fac angaj─âri la Prim─âria Capitalei! Ce posturi sunt vacante ╚Öi c├ónd se d─â concurs

ÔÇ×Pe l├óng─â func┼úia de ┼čofer, trebuie s─â ├«ngriji┼úi ┼či gr─âdina, ┼či imobilul. Acestea sunt condi┼úiile, dac─â v─â convine veni┼úi la concurs, dac─â nu v─â convine nu veni┼úi. Nu m─â lua┼úi la ├«ntreb─âri pe mine!ÔÇŁ, ar fi r─âspuns angaja┼úii Serviciului de Resurse Umane de la Direc┼úia Agricol─â, potrivit Stiri de Cluj.

De altfel, chiar ╚Öi subprefectul Clujului, Tasnadi Szilard, a declarat c─â ╚Öeful Direc╚Ťiei poate alege ce func╚Ťii s─â mai ├«ntreprind─â persoana angajat─â. 

ÔÇ×Am rugat ┼čeful serviciului de deconcentrate din interiorul institu┼úiei s─â verifice cele semnalate. Se pare c─â cele ├«nscrise ├«n articol se confirm─â. 

Discu┼úia este la anun┼úul de angajare, iar la momentul ├«n care se scoate un post la concurs, se anexeaz─â obligatoriu fi┼ča postului pentru acel post.ÔÇŁ, a spus Tasnadi Szilard. 

Urm─âre╚Öte ├«ntreg articolul ╚Öi declara╚Ťia complet─â a lui Tasnadi Szilard pe Adev─ârul.ro

Nu suntem la prima întâmplare de acest tip

├Än luna ianuarie 2022, o investiga╚Ťie Recorder a prezentat problemele ├«nt├ólnite ├«n cadrul unei institu╚Ťii a statului din T├órgu Mure╚Ö.

Investiga╚Ťia cu pricina a prezentat clientelismul ╚Öi nepotismul politic realizat ├«n prim─âriile din mai multe jude╚Ťe din Rom├ónia. ├Än cadrul investiga╚Ťiei, conversa╚Ťia telefonic─â furnizat─â de Recorder a prezentat un schimb de replici dintre doi func╚Ťionari publici, care aveau ├«n vedere angajarea unui anumit personaj, deoarece respectivul ÔÇ×vine de la PSD. D─â-i un post c├ót mai susÔÇŁ.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
andrei balan webp
image png
Katie Washbourne jpg
roland stanescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
FotoJet (1) jpg
image png
lamaie jpg
calendar ortodox 2021 4 iulie sfantul ierarh andrei criteanul arhiepiscopul cretei png
canicula