Vacanță de coșmar! Concluziile unui turist despre șoferii români din Grecia

Un român a povestit despre experiența neplăcută pe care  trăit-o în timpul concediului avut în Grecia. Bărbatul a pornit într-o escapadă pe bicicletă alături de prietena sa, dar nu se aștepta să observe o atitudine atât de agresivă din partea șoferilor români pe care i-a întâlnit pe traseu. 

Un turist român a fost dezamăgit să constate că șoferii români din Grecia sunt foarte agresivi
Un turist român a fost dezamăgit să constate că șoferii români din Grecia sunt foarte agresivi

Bărbatul a vorbit despre experiența neplăcută pe care a trăit-o și și-a exprimat nemulțumirea pe un forum. Conform acestuia, șoferii români din Thassos, Grecia, sunt extrem de agresivi și nu respectă regulile de circulație. În plus, ei depășesc în curbă, atunci când nu au vizibilitate, punându-și viața în pericol, dar și pe cea a altor participanți la trafic. 

Citește și: Turist român, umilit pe o plajă din Grecia 

Interesant este că șoferii de alte naționalități au avut un comportament diferit, mult mai puțin agresiv în trafic. Sârbii, bulgarii și chiar grecii i-au lăsat o impresie mai bună.

  „Cu mașini de alte nații am avut mult mult mai puține interacțiuni neplăcute, am pățit mașini de Serbia să lase geamul jos și să ne încurajeze în timp ce ne depășeau pe urcări, mașinile de Bulgaria aproape întotdeauna așteptau cuminți până să depășească, uneori și 2-3 minute, cei de Grecia parcă mai grăbiți, însă niciodată cu claxoane sau depășit punându-ne în pericol. Toate cele de mai sus sunt valabile și în turele din România, unde șoferii sunt mult mai agresivi cu bicicliștii spre deosebire de cei de Bulgaria de exemplu", este doar o parte din mesajul bărbatului. 

Vezi și: Insula din Grecia pe care ai ignorat-o fără să vrei 

Constatările bărbatului au creat o adevărată dezbatere în mediul online. În timp ce unii dintre internauți au fost de acord cu afirmațiile turistului, alții nu s-au abținut să îl critice și să îl tragă la răspunere pentru mesajul curajos.

Sursă foto: Pixabay.com

Citește mai multe despre experiența turistului român în Grecia pe Adevărul. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!           

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net