Ecuația care dă mari bătăi de cap. 34% reușesc să mute un băț de chibrit pentru a obține egalitatea, în mai puțin de 10 secunde

Ecuația nu este atât de dificilă pe cât pare. Analizați cu atenție imaginea și corectați-o cu o singură mișcare. Acceptați provocarea?

Provocare. Foto: arhiva.
Provocare. Foto: arhiva.

Provocările matematice au devenit una dintre cele mai recente tendințe pe diferite rețele sociale. Și mulți utilizatori au fost încurajați să caute diferite tipuri de puzzle-uri pentru a avea un antrenament mental.

Provocările de matematică Matchstick sunt ca niște puzzle-uri de rearanjare, în care trebuie să reproiectezi bețișoarele aranjate în forme haotice sau ecuații care strigă să fie îmblânzite. Dacă ești unul dintre cei care doresc să-și ridice IQ-ul și să-ți perfecționeze abilitățile de rezolvare a problemelor, ai ajuns în locul perfect.

Mutați un bețișor pentru a corecta ecuația

Imaginea de mai sus are puzzle-ul pe care trebuie să-l rezolvați. Observă cu atenție înainte de a încerca să o rezolvi, deoarece îți poate testa limitele. Dar nu renunța. Contină să încerci până când o rezolvi.

Care este răspunsul la provocarea matematică?

image

Mutați o potrivire de la + la 9 pentru a deveni 8. Acum ecuația se schimbă de la 9+3x2=2 la 8-3x2=2.

Beneficiile provocărilor matematice

Angajarea în rezolvarea puzzle-urilor matematice poate oferi numeroase beneficii, inclusiv reducerea presiunilor asupra sănătății mintale și menținerea unei minți ascuțite. Rezolvarea acestor puzzle-uri vă poate spori și capacitatea de gândire și vă poate îmbunătăți încrederea în matematică. În plus, rezolvarea puzzle-urilor matematice vă poate ajuta să vă îmbunătățiți puterea de memorie și vă poate învăța sfaturi valoroase pentru a face față provocărilor.

Făcând din rezolvarea puzzle-urilor matematice un obicei, vă puteți antrena creierul să gândească critic și să abordeze problemele din diferite unghiuri. Acest lucru poate duce la o mai mare agilitate mentală și abilități mai bune de luare a deciziilor în toate aspectele vieții tale. Așa că fă-ți timp pentru a te provoca cu puzzle-uri matematice și a culege recompensele unei minți mai puternice și mai capabile.

Ți s-a părut interesantă această provocare matematică pentru că ai aflat mai multe despre tine și despre felul tău de a fi sau de a gândi? Aceste conținuturi sunt foarte interesante și, în unele cazuri, foarte greu de realizat, dar întotdeauna te învață ceva. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net