El e Garfield în viața reală! Motanul Firimituri este atât de gras, încât nu mai poate să meargă

Ultima actualizare:

Motanul Kroshik, în traducere Firimituri, a fost salvat din subsolul unui spital din orașul Perm, aflat în apropierea Munților Urali, în Rusia. El a ajuns la un adăpost de animale, unde angajații și medicii veterinari au fost șocați să constate cât de grasă este felina. Firimituri a fost comparat, pe bună dreptate, cu simpaticul personaj animat Garfield.

Motanul obez Firimituri, ținut în  brațe de un angajat al unui adăpost din Rusia
Motanul Firimituri are 17 kg (Foto: Instagram)

Motanul Firimituri s-a îngrășat cu biscuți 

Nu știm dacă și lui îi place lasagna, însă este clar că e un mâncăcios. Chiar dacă este adorabil, motanul se află în pericol din cauza greutății sale. Astfel, felina portocalie a fost pusă la regim, din cauză că nu mai poate merge. Are 17 kg și se pare că a ajuns așa pentru că a mâncat biscuiți, carne și supe, conform publicației americane New York Post. Personalul spitalului l-a hrănit mai mult decât a trebuit, iar acum motanul are de suferit.

Povestea lui Kroshik este un caz extrem de rar. A fost iubit mult, dar hrănit în exces!”, a explicat un purtător de cuvânt al adăpostului Matroskin din Prem. Veterinarii nu i-au putut face controale medicale amănunțite, respectiv o ecografie, din cauza greutății sale.

A fost asemănat cu Garfield (Foto: captură video)
A fost asemănat cu Garfield (Foto: captură video)

Motanul corpolent a fost pus la o dietă serioasă, în speranța de a-l readuce la greutatea lui ideală. Majoritatea pisicilor domestice ar trebui să cântărească aproximativ 4,5 kg, conform WebMD - deși acest lucru poate varia în funcție de rasă.

S-a apucat de exerciții fizice

Deci, Kroshik are de eliminat aproximativ 70% din greutatea sa actuală. Motanul robust va trebui să se antreneze pe o bandă de alergare - odată ce va fi capabil să meargă, desigur. Momentan, el este ajutat să se miște într-o cadă plină cu apă, acolo unde Firimituri face exerciții zilnice. Din imaginile publicate de adăpostul pentru animale reiese că motanul nu este foarte încântat că a fost pus la regim.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Copil bolnav FOTO Shutterstock jpg
dig vaslui jpg
trandafiri, freepik jpg
vladimir putin gettyimages jpg
neil cox j antic nud biciclisti profimedia (3) jpg
calorifer_shutterstock 2123771615 jpg
aleea cununilor facebook jpg
piki antena 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net