Poveste emoționantă! Și-a găsit pisica după aproape trei ani, la 3000 km depărtare de casă

O pisică dispărută din casa familiei sale din Texas în urmă cu aproape trei ani s-a reunit cu stăpâna lui, după ce a apărut în Massachusetts. Motanul Shoto a fost identificat datorită microcipului său. Nimeni nu știe cum a ajuns la 3.000 km depărtare de casă și ce a făcut în toți acești ani.

Motanul Shoto și stăpâna lui, Klara, reuniți după trei ani
Shoto, alături de stăpâna lui (Foto: Instagram)

Motanul Shoto a fost găsit pe stradă și dus la un adăpost

Societatea Umanitară Dakin a declarat pe rețelele de socializare că „o pisică maidaneză slabă” a fost adusă recent de o persoană care a găsit-o pe stradă și că angajaților nu le-a venit să creadă când microcipul său l-a identificat drept Shoto, un animal de companie raportat dispărut în Texas, în ianuarie 2022.

Stăpâna lui Shoto, Karla, a spus că a fost inițial suspicioasă când a văzut un apel cu un cod de Massachusetts, dar ea a decis să răspundă la telefon și a fost șocată să afle că Shoto a fost găsit la 3.000 de km de casă. „Nimeni, cu excepția lui Shoto, nu va ști vreodată cum a ajuns în Massachusetts, ce a experimentat sau pe cine a întâlnit pe drum. Acea aventură va rămâne pentru totdeauna secretul lui”, se arată în postarea făcută pe Instagram de către Societatea Umanitară Dakin.

Stăpâna lui Shoto a condus 26 de ore pentru a-l recupera

Karla a condus 26 de ore până în Massachusetts pentru a se reîntâlni cu Shoto și pentru a-și aduce acasă iubitul animal de companie. Cum a ajuns proprietara lui la adăpost, Shoto a recunoscut-o imediat, a început să toarcă și să se lase mângâiat de ea.

„Am fost onorați că am reunit această familie după o distanță atât de lungă de timp!”, a adăugat adăpostul de animale. Această reuniune miraculoasă a avut loc datorită microcipului motanului. „Păstrarea la zi a informațiilor de contact ale microcipului este esențială în cazul în care se întâmplă ceva de neconceput: animalul tău de companie dispare. Microcipurile sunt o tehnologie foarte utilă. Ele ajută la menținerea împreună a oamenilor și a animalelor de companie și au fost motivul reunirii a nenumărate familii”, notează adăpostul pe site-ul său.

Stăpâna motanului a transmis un mesaj emoționant pe Instagram: „Familia mea a fost binecuvântată cu revenirea lui Shoto, mulțumesc tuturor celor implicați, nu vom putea niciodată să le mulțumim suficient tuturor pentru că l-au ținut în siguranță”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
padure pixabay jpg
image png
card energie jpg
furt dupa accident jpg
Transfagarasan ilustrate (5) jpg
62482331 jpg
alfred swinscoe captura video jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net