Fanteziile sexuale șocante ale lui Elvis Presley! Regele Rock 'n' Roll a încălcat legea: „A fost fascinat de adolescente...”

Elvis Presley, o legendă a muzicii și un simbol al culturii pop, a fost la fel de cunoscut pentru viața sa amoroasă tumultuoasă pe cât a fost pentru vocea sa inconfundabilă. De la devotamentul profund pentru mama sa, Gladys, până la căsnicia cu Priscilla și relațiile cu celebrități de la Hollywood, viața amoroasă a lui Elvis a fost intensă și adesea sub lumina reflectoarelor. Iată fanteziile sexuale șocante ale lui Elvis Presley”

 Regele Rock 'n' Roll a încălcat legea
Regele Rock 'n' Roll a încălcat legea

Fanteziile sexuale șocante ale lui Elvis Presley!

Elvis a avut o legătură specială cu mama sa, Gladys, care a pus bazele modului în care percepea femeile și relațiile. Această relație apropiată a fost atât de puternică încât Elvis își dedica cariera mamei sale și împărtășea cu ea o comunicare aproape infantilă. Acest atașament a influențat relațiile sale ulterioare, căutând în iubitele sale trăsături care să-i amintească de dragostea necondiționată a mamei sale.

 Priscilla Beaulieu, care avea doar 14 ani când l-a întâlnit pe Elvis, a devenit centrul vieții sale amoroase după ce s-au căsătorit în 1967. Relația lor a început în timp ce Elvis își îndeplinea obligațiile militare în Germania și a continuat cu o curte lungă, culminând cu o căsnicie care a durat șase ani. Deși căsnicia lor s-a încheiat cu un divorț în 1973, Priscilla a rămas o figură importantă în viața lui Elvis și a moștenirii sale culturale. Elvis era cunoscut pentru relațiile cu femei tinere și influențabile, pe care le putea modela conform idealurilor sale. Această tendință a fost evidentă în relația sa cu Priscilla, pe care a întâlnit-o când era adolescentă și a continuat să o influențeze pe măsură ce relația lor evolua.

Secretele sexuale ale lui Elvis au fost dezvăluite într-o carte captivantă, Elvis Presley: A Southern Life, de Joel Williamson, potrivit historia.ro. Acesta era înnebunit după mâncare, droguri, femei și sex. Artistul însă a avut o plăcere bolnăvicioasă pentru adolescente și pentru fetele virgine. În 1956 începe să își arate atracția față de adolescente, când o întâlnește pe Jackie Rowland, care avea 14 , în timp ce artistul 21 de ani. Părinţii lui Jackie i-au găsit într-o cameră laterală din culise, la unul dintre spectacolele lui. Atunci Elvis, a vrut să o ducă pe copilă la un bar însă mama a refuzat categoric. „Fetiţa mea nu are vârsta potrivită şi vine acasă cu mine”, a spus aceasta. 

 Regele Rock 'n' Roll a încălcat legea

O altă tânără, Frances Forbes, povestește că frecventa zona casei lui Elvis când avea doar 13 ani. La acea vârstă, Elvis nu o remarcase, dar odată ce a împlinit 14 de ani, a început să-i atragă atenția. Forbes relatează că a avut experiențe ieșite din comun alături de Elvis. Starul a invitat-o pe Forbes, împreună cu alte două fete de 14 de ani, la petreceri în pijamale organizate la el acasă, unde le-a machiat, gâdilat și sărutat. Într-una dintre nopți, Elvis a scos din dulap mai multe haine pentru fete, le-a mângâiat și le-a încurajat să se simtă relaxate, apoi a adormit lângă ele. În altă ocazie, Elvis a sugerat ca fetele să se angajeze într-o luptă cu noroiul, purtând haine albe.

Fetele tinere ăși doreau tot mai mult să ajungă în patul artistului. „Când mama lui Elvis, Gladys, a murit în 1958, dorinţa lui de a fi cu cineva în dormitor a devenit mai puternică”, spune Williamson.

Din 1958, până la moartea sa în 1977 a avut mereu nevoie de o femeie lângă el în pat. 

Apetitul său sexual era foarte, foarte puternic. Atingerea, sentimentul şi orice altceva însemna mai mult pentru Elvis decât actul real.”, a spus Lamar Fike, care locuia în casa lui Elvis.

Uneori, Elvis introducea o altă fată în scena sexuală din dormitorul său. A fost fascinat de adolescente. Ne-a speriat pe toţi", mai spune Lamar Fike. Cât despre Priscilla, acesta avea fantezia de a juca roluri sexuale cu ea. Aceasta era asistenta medicală, iar el pacientul și așa își cercetau trupurile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
WhatsApp Image 2024 04 30 at 19 30 18 jpeg
tiramisu pexels jpg
euro valuta bani pixabay jpg
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
klaus iohannis 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net