Flori pe care nu ar trebui să le ții în casă nici în ruptul capului. Ele atrag doar ghinion și necazuri

Oricât de multă culoare și viață oferă locuinței noastre, florile fac orice încăpere să pară desprinsă dintr-un colț de Rai. În ciuda frumuseții lor, anumite specii de plante nu fac altceva decât să atragă ghinionul în viața noastră.

Florile care aduc ghinion / foto: Pixabay
Florile care aduc ghinion / foto: Pixabay

În ciuda faptului că anumite florile ne înseninează viața, experții în Feng Shui trag un semnal de alarmă și consideră că anumite flori aduc ghinion, prin urmare, suntem îndemnați să le evităm. 

Dacă păstrezi aceste flori în casă pentru mult timp, poți avea parte de probleme 

Florile simbolizează bucuria și veselia, mai ales la un eveniment, sau pur și simplu sunt oferite din dragoste și apreciere pentru persoanele dragi. În ciuda acestor calități, există flori care nu ar trebui ținute în casă, din mai multe motive. 

Despre florile ofilite, uscate, care sunt păstrate în casă de prea mult timp, experții în Feng Shui spun că sunt un simbol al morții, motiv pentru care ar trebui aruncate cât mai rapid din locuință. 

Florile vechi pot afecta circulația energiei pozitive denumită „Chi”, care este responsabilă pentru liniștea, armonia și sănătatea persoanelor care locuiesc în casă. Așadar, atunci când florile se ofilesc, ele absorb energia pozitivă din locuința în care se află. 

Cactusul nu trebuie păstrat în locuință 

Pe cât de frumoasă ar fi această floare, experții în Feng Shui ne reamintesc faptul că plantele cu țepi aduc ghinion în casă, conform unor reguli chinezești. 

Totuși, dacă ești iubitor de cactus, sfatul experților este acela de a muta florile în afara casei, pe o terasă sau un balcon. 

Hortensiile simbolizează eșecul 

Oricât de grațioase și frumoase ar fi aceste flori, ele simbolizează eșecul, singurătatea și izolarea. Deși sunt regăsite în cât mai multe locuințe, sfatul experților este acela de a fi puse în afara casei, pentru a fi ferit de energiile negative. 

Geraniile, florile cu care să decorezi terasa 

Pe cât de frumoase pot fi aceste flori, pe atât de aducătoare de ghinion rezultă a fi, potrivit părerii experților Feng Shui. Ei recomandă să nu fie păstrate în casă, ci în afara acesteia, reprezentând, în același timp, un decor fantastic pentru terasă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
ambulanta jpg
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net