Planta care este considerată o adevărată amuletă norocoasă. Dacă o ai acasă, dorințele ți se vor împlini, iar la capitolul bani și iubire vei sta mai bine ca oricând

Există o plantă care, potrivit credinței Feng-Shui, este considerată o adevărată amuletă norocoasă. Dacă o ai în propria locuință se spune că ți se vor îndeplini dorințele și vei ajunge acolo unde îți dorești. Mai mult decât atât, la capitolul bani și iubire vei sta mai bine decât oricând. Este vorba despre planta păianjen. Din motivele deja expuse, experții în domeniu recomandă ca aceasa să nu-ți lipsească.

Unele plante îți aduc noroc dacă le ai în locuință. Foto: Click.ro.
Unele plante îți aduc noroc dacă le ai în locuință. Foto: Click.ro.

„Planta păianjen”, amuleta ta norocoasă

Una dintre plantele despre care se spune că îți aduce noroc dacă o ai în casă este „planta păianjen”. Denumirea sa științifică este Falangio, dar în limbaj colocvial se mai numește și „voalul miresei”. Este o floare originară din Africa, ale cărei frunze lungi și înguste sunt colorate în două nuanțe de verde.

Se îngrijește extrem de ușor

Este ideală pentru cei care sunt începători sau nu vor să dedice mult timp îngrijirii plantelor. Are nevoie de lumină și căldură, însă nu trebuie să stea în bătaia directă a razelor soarelui. De asemenea, nu trebuie să fie udată des, fiind ideală dacă lipsești mult de acasă. Potrivit credinței Feng Shui, este o plantă care atrage norocul, datorită frunzelor ei bogate. Aceasta este recunoscută pentru faptul că, aduce prosperitate și bunăstare în gospodărie.

„Calea lemnului", aduce fericire și prosperitate

Nici planta „Calea lemnului" (Phatos) nu ar trebui să lipsească din casa ta. Feng Shui ne spune că această plantă este cunoscută ca și plantă de bani, extrem de populară în India. Are mai multe nume locale, cum ar fi pathos de aur, ierbă arumă, viță de taro, iedera Insulei Solomon și vița de diavol. Planta are frunze strălucitoare în formă de inimă în diferite nuanțe de verde și are mai multe credințe asociate cu planta, se crede că planta aduce noroc, fericire și prosperitate iar filozofia Feng Shui ne spune că aduce bogății.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net