Plantele care te țin departe de sărăcie și de ghinion. Detectează energiile negative din casă și le elimină

Ultima actualizare:

Conform credinței populare există mai multe plante care ar putea să țină sărăcia și necazurile departe de casa ta. Acestea ar avea și puterea de a detecta energiile negative și de a le elimina. Alfă și tu care sunt aceste plante și unde trebuie să le așezi. 

Anumite plante ar putea ține sărăcia departe de casa ta. Foto: Click.
Anumite plante ar putea ține sărăcia departe de casa ta. Foto: Click.

Ce plante țin sărăcia și necazurile departe de casa ta

Sunătoarea, protejează casa de energiile negative

Sunătoare este folosită la protejarea casei de energiile negative. Ea este indicat să se recolteze în fiecare zi de vineri. Conform spuselor bătrâinilor se pare că în această zi are o funcție de protecție puternică. Pentru rezultate cât mai bune, buchetele de sunătoare trebuie puse sub prag pentru a îndepărta spiritele rele, deochiul și daunele. 

De altfel, această plantă a fost inclusă în mai multe studii dedicate depresiei, iar rezultatele indică faptul că, în anumite doze, efectele sale pot fi similare cu cele ale medicamentelor antidepresive standard. Mai mult decât atât, aceasta conține acid clorogenic și uleiuri volatile, cu proprietăți calmante și antiinflamatoare, dar și saponine, cunoscute pentru calitătile lor antibacteriene.  

Azaleea, planta care aduce noroc

Azaleea este o plantă care aduce noroc. Așa că, dacă urmează să luăm o decizie importantă sau trecem printr-o perioadă grea, această plantă nu ar trebui să lipsească din locuința noastră. De asemenea, în limbajul florilor, Azaleea înseamnă echilibru și cumpătare. În plus, ea recunoaște oamenii agresivi și îi tine departe de casa noastră. De aceea, ar fi bine să o amplasăm în camera de oaspeți.

Begonia, aduce confort și armonie

Begonia este o plantă despre care se spune că acutizează intuiția, ajută la evaluarea corectă a situației, la răspunsul rapid și adecvat la aceasta. În semn de recunoștință pentru îngrijirea bună, planta își va ajuta proprietarul să evite tranzacțiile sau partenerii necinstiți și să dezvolte talent comercial. Se spune că, dacă planta crește foarte repede și înflorește abundent, aceasta simbolizează norocul în eforturi. Ofilirea florii indică posibile pierderi sau boli ale locuitorilor casei. În plus, această plantă aduce confort și armonie în casă. 

Geronium absoarbe negativismul din casă

Nu în ultimul rând, planta Geronium nu ar trebui să lipsească din casa ta! Ghiveciul cu Geranium trebuie așezat în locurile în care ai găsit energie negativă. Dacă planta începe să se ofilească înseamnă că absoarbe negativismul din locuință.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net