Planta care poate face mari minuni în viața ta. Te poate ajuta să atragi bogăția și fericirea, iar relele vor sta departe de tine

Ultima actualizare:

Cu ajutorul acestei plante vei putea să atragi în viața ta abundență, avere și energii bune. Este vorba despre Arborele de jad. Este o plantă capabilă să atragă abundența și averea în viața ta, dar pentru asta trebuie să ții cont de multiple considerente, precum locația și îngrijirea. Dacă acest lucru este deja clar pentru tine, cel mai bine este să înmulțiți acele energii bune. Astăzi vă vom învăța un truc de grădinărit care vă va ajuta să vă reproduceți cu ușurință Crassula ovata (Arborele de jad).

Conform Feng-Shui, există o plantă care te poate ajuta să atragi averea în viața ta. Foto: Click.ro.
Conform Feng-Shui, există o plantă care te poate ajuta să atragi averea în viața ta. Foto: Click.ro.

Usturoiul, un îngrășământ natural pentru plante

Această plantă este una dintre cele mai admirate de către Feng Shui, așa că este vital să-și valorifice energia la maximum. În consecință, cel mai bun mod de a realiza acest lucru este printr-un truc de grădinărit pe care îl vei învăța cu ușurință: să-l reproduci prin butași folosind usturoi.

Usturoiul este un ingredient de gătit care funcționează ca îngrășământ natural pentru suculente și pentru orice tip de plantă în general, deoarece este bogat în vitamine B, are iod, fosfor și potasiu, elemente care sunt foarte importante pentru a vă hrăni plantele și pentru a le ajuta să crească. Și prind rădăcini. De aceea va fi aliatul cheie pentru a-ți reproduce arborele de jad.

Cum să reproduci arborele de jad pentru a atrage abundența

Curățați 4 căței de usturoi și zdrobiți-i într-un mojar. Apoi, puneți-i într-un recipient cu o cană de apă și lăsați-i să stea peste noapte. Tăiați două crenguțe sau butași de pe fundul arborelui de jad și îndepărtați frunzele de dedesubt, astfel încât să existe cel puțin 5 centimetri liberi de îngropat în pământ. Cu ajutorul unei strecurătoare, turnați apa cu usturoi într-un alt recipient. Introduceți butașii în îngrășământul cu usturoi și lăsați-i acolo cel puțin 5 minute. Pregătiți un ghiveci. După 90 de zile, vei avea deja plante frumoase.

Odată ce ți-ai înmulțit copacul de jad, va trebui să-l muți într-un alt ghiveci mai mare. Pentru a atrage avere și abundență, trebuie să-l așezi acolo unde soarele îl atinge, dar indirect. De asemenea, trebuie să vă amintiți să nu-l udați în exces, scriu cei de la Terra.com.mx.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net