Arde această plantă și vei atrage abundența, averea și succesul pe toate planurile

Dacă te simți ghinionist din cale-afară, poți schimba acest lucru, arzând o plantă, conform credințelor Feng-Shui.

Dacă vei arde mușețel, potrivit credințelor Feng-Shui, vei atrage belșugul. Foto: Click.ro.
Dacă vei arde mușețel, potrivit credințelor Feng-Shui, vei atrage belșugul. Foto: Click.ro.

Iată cum vei atrage abundența și averea!

Mușețelul este o plantă care crește ușor în orice grădină. Dar, în plus, este un exemplar caracterizat prin proprietățile medicinale. Știm că, cu ajutorul acestei plante putem prepara infuzii pentru ameliorarea diverselor afecțiuni, motiv pentru care este foarte folosit. Dar, de asemenea, dacă îl ardem, vom avea posibilitatea de a atrage belșug și avere.

Asta pentru că plantele aromatice din bucătărie, conform Feng Shui, sunt cruciale pentru elaborarea ritualurilor. Este o practică care a devenit populară, dar cu multe generații în urmă se folosea în mod obișnuit. În prezent, aceste practici mistice au fost folosite pentru a atrage abundența și averea în viața noastră.

Așadar, dacă simțim că stagnăm din punct de vedere financiar, putem folosi mușețelul pentru a ajuta la eliminarea blocajelor și pentru a atrage norocul în viața noastră. În plus, în momentul arderii frunzelor, facem o curățare energică a casei noastre, înlăturând toate vibrațiile rele.

Învață să arzi mușețelul pentru a atrage abundența și averea

Adunați tulpinile unui buchet de mușețel. Pe dedesubt, treceți un fir alb. La baza tulpinii, legați firul și faceți două noduri. Aveți nevoie și de tămâie. Începeți să înfășurați tămâia și firul până când ajungeți la partea cea mai înaltă și coborâți, apoi lăsați tulpinile două zile să se usuce. 

Apoi, dați-i foc la tămâie și faceți mișcări circulare spre dreapta pentru a atrage banii și abundența în casa ta. Treceți tulpinile de mușețel peste tot în casă. La final, lăsați-le pe un bol până se consumă tămâia.

Însă, atenție! Acest ritual de mușețel pentru a atrage avere și abundență poate fi făcut doar lunea. De asemenea, când îl faci trebuie să ai geamurile deschise, pentru a permite un flux constant de aer. În acest fel, vei schimba în mod favorabil energia casei tale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net