Plantele care trebuie scoase cât mai repede din casă! Pot provoca daune enorme

Ultima actualizare:

Fie că le folosim pentru a ne decora camerele din apartament, ori avem norocul de a locui la curte, iar grădina noastră este plin de flori, majoritatea dintre noi putem spune că avem câteva plante în casă. Acestea au, desigur, o mulțime de beneficii, de la valoarea lor estetică până la capacitatea de a ține la distanță unele insecte. Însă, știați că există și unele plante care pot fi extrem de dăunătoare? Ei bine, află alături de Click! ce flori pot deveni un pericol serios pentru sănătatea!

Glicina Wisteria este extrem de toxică
Glicina Wisteria este extrem de toxică

Nimeni nu poate nega frumusețea pe care o aduc florile, iar fie că ne folosim de acestea pentru a ne decora camerele din apartament, ori avem norocul de a locui la curte, unde grădina noastră este plină de flori, majoritatea românilor au în case plante. Desigur, beneficiile acestora nu pot fi negate de nimeni! De la simpla valoare estetică, până la aerul mai proaspăt pe care îl oferă, iar, în unele cazuri, chiar capacitatea de a ține insectele la distanță, plantele sunt extrem de utile în casă!

Însă, potrivit informațiilor oferite de către cei de la housedigest.com, nu toate plantele sunt la fel de utile pe cât am crede! Ba chiar dimpotrivă, există unele care pot fi extrem de periculoase pentru sănătatea noastră, iar cel mai bine ar fi să scăpăm de ele cât mai rapid! O plantă ce poate deveni periculoasă este orice tip de plantă cățărătoare! Motivul? Ei bine, acestea pot afecta serios unitatea exterioară de aer condiționat, iar, din păcate, ele pot ajunge și în conductele de canalizare, pe care le pot înfunda!

Plantele care pot fi periculoase pentru casa ta

O altă plantă ce poate face stricăciuni în gospodăria voastră este arbustul de fluture. În ciuda frumuseții, rădăcinile groase o vor face extrem de greu de îndepărtat din grădina dumneavoastră! Iar de parcă asta nu era de ajuns, există și unele plante toxice!

De exemplu, Glicina Wisteria este extrem de toxică, iar faptul că are o frumusețe deosebită o face periculos de tentantă pentru a fi plantată în curtea voastră. Însă, cel mai bine este să nu vă lăsați seduși de frumusețea acesteia și să o evitați!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net