Gemenele Anna și Lucy vor copil cu același bărbat!

Surorile gemene Anna și Lucy DeCinque (37 de ani), din Australia, încearcă să rămână însărcinate în același timp și să fie mame împreună. Cele două femei, care împart și același bărbat, spun că vor să își îndeplinească visul anul acesta.

Anna și Lucy îl împart pe Ben de 10 ani (Foto: Instagram)
Anna și Lucy îl împart pe Ben de 10 ani (Foto: Instagram)

Citește și: Caz medical incredibil! Două fetițe siameze, separate cu succes după o operație de 10 ore

Supranumite „cele mai identice gemene din lume”, Anna și Lucy susțin că s-au decis să devină mame încă din 2021, însă până acum nu au avut noroc. Cu toate acestea, nu s-au lăsat bătute și spun că au o presimțire că vor rămâne gravide în acest an.

Vor să rămână însărcinate în același timp

Visul nostru este să rămânem însărcinate în aceeași perioadă. Avem deja o vârstă așa că ne-am decis că este timpul să facem copii”, au declarat ele în emisiunea lor TV, Extreme Sisters. Anna și Lucy susțin că își „sincronizează” inclusiv ovulația. Însă, gemenele nu se așteptau să fie atât de dificil să rămână însărcinate. A avea copii în același timp este deosebit de important pentru cele două femei cărora le place să facă totul împreună.

Iată și: Cazul şocant al gemenelor din Anglia anilor '60, dovada clară că reîncarnarea există

Mergem la toaletă amândouă. Nici măcar duș nu facem separat. Nu ne despărțim niciodată, pentru că nu am putea funcționa una fără cealaltă. Suntem legate pe vecie”, a spus Anna, pentru publicația americană New York Post. Pe lângă toate acestea, de 10 ani, femeile împart și același bărbat, pe Ben Byrne (40 de ani).

Desigur, dorm toți trei în pat în fiecare noapte. Lucy este întotdeauna pe partea stângă, Anna este întotdeauna pe partea dreaptă și Ben este la mijloc. Știm ce vă întrebați și răspunsul este da. Ben întreține relații intime cu amândouă, în același timp. Deși pare extrem de bizar, pentru surorile DeCinque este ceva absolut normal.

Totul este la comun pentru Anna și Lucy: numărul lor de telefon, hainele, coafurile, dieta, chiar și operațiile estetice în valoare de 250.000 dolari.

Află și: Cât de mult se aseamănă! Sosia actriţei Scarlett Johansson a fost ameninţată cu moartea: „Îmi vreau viaţa înapoi‟

Anna și Lucy se îmbracă la fel și au aceleași operații estetice în palmares (Foto: Instagram)
Anna și Lucy se îmbracă la fel și au aceleași operații estetice în palmares (Foto: Instagram)

Așadar, nu este deloc o surpriză că surorile DeCinque, care au o avere de 1 milion de dolari, vor să împărtășească și acest următor capitol important din viața lor. Mai mult, ele au început deja să se pregătească pentru ziua cea mare și și-au cumpărat…păpuși. Au îmbrăcat bebelușii de jucărie în haine identice și i-au luat cu ele peste tot, pentru a se „antrena” să devină mame.

Cât despre logodnicul lor, cele două au numai cuvinte de laudă. Ben este de acord cu tot ceea ce decid Anna și Lucy. „El este un tip atât de liniștit și înțelegător! Nu se laudă la alți bărbați: «Uitați-vă la mine, am două iubite, deci sunt cel mai tare». Ben chiar ne iubește pentru ceea ce suntem”, a afirmat Lucy.

Te-ar putea interesa și: Gemenii căsătoriţi cu gemene! Au vieţi identice: le-au cerut în căsătorie şi au anunţat că aşteaptă un copil în acelaşi timp

Relația în trei pare că merge ca pe roate. "Nu există gelozie în relația noastră. Dacă Ben a sărutat-o ​​pe Anna, el mă va săruta apoi și pe mine.", a mai spus Lucy. Ben este el însuși un geamăn fratern, așa că poate de aceea este conștient de legătura puternică dntre surorile Anna și Lucy.  

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net