Gestul neașteptat al Prințesei Charlene de Monaco. Ce regulă a încălcat la nunta fratelui său

Aparițiile Prințesei Charlene de Monaco, în vârstă de 45 de ani, la evenimente sunt uimitoare, fiind mereu elegantă și alegând ținute care ies cu adevărat în evidență, nu contează că este vorba de model, culoare sau lungime. Așadar, te-ai gândi că soția Prințului Albert (65 de ani) cunoaște orice fel de protocol, fie că vorbim de evenimentele publice, fie de cele private. Și totuși, aceasta a încălcat o regulă chiar la nunta fratelui său.

Ce regulă a încălcat la nunta fratelui său Prințesa Charlene de Monaco / Foto: Profimedia
Ce regulă a încălcat la nunta fratelui său Prințesa Charlene de Monaco / Foto: Profimedia

În anul 2015, fratele soției Prințului Albert de Monaco, Gareth Wittstock (43 de ani), s-a căsătorit cu aleasa inimii sale Roisin Gavin, eveniment organizat chiar la Monaco. La acea vreme, Prințesa Charlene, care te-ai gândi că nu poate face o greașeală atunci când vine vorba de alegerea ținutelor, a purtat o rochie superbă în nuanța șampaniei, asemănătoare cu cea a rochiei de mireasă. Lucru care te-ar face să crezi că nu știe că la o nuntă e de bun gust să nu porți ceva asemănător, mai ales dacămireasa este chiar cumnata ta.

Prințesa Charlene a purtat o rochie într-o nuanță asemănătoare cu cea a miresei

Așadar, Prințesa Charlene a purtat o rochie midi ivoire dintr-o țesătură sofisticată de satin, pe deasupra căreia a avut un șal alb din tul transparent, sandale argintii cu bretele și un colier strălucitor cu diamante.

Rochia în variantă lungă și combinată cu accesorii opulente ar putea fi potrivită chiar și pentru o mireasă regală, potrivit unor „voci”, relatează okmagazine.ro. Cum știm majoritatea, în mod tradițional, doar mireasa are voie să poarte nuanța simbolică albă la nunta ei, căci purtarea de către invitate a orice se potrivește cu această nuanță ar putea atrage atenția de la cea care ar trebui să se bucure de ziua ei măreață.

Și totuși, nici fratele ei și nici soția acestuia n-au părut deranjați de alegerea vestimentară a prințesei. Iar un fapt interesant este că nu-i prima dată când un oaspete regal se îmbracă în alb la o nuntă care nu-i a lui.

De exemplu, la nunta Regelui Charles și a Reginei Camilla, însăși Regina Elisabeta a II-a a purtat o haină albă. Nici la nunta Prințului și a Prințesei de Wales din 2011 nu a existat invitată care să nu se îmbrace în alb, Pippa Middleton alegând o rochie uluitoare de domnișoară de onoare de la Alexander McQueen, asortându-se cu sora sa, mireasa.

image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net