Prințul Albert și Prințesa Charlene, căsnicie de fațadă? Prințesa de Monaco a mărturisit totul: „Nu înțeleg toate...”

Ultima actualizare:

Prințesa Charlène de Monaco a vorbit pentru prima dată despre zvonurile legate de mariajul său cu Prințul Albert, conform cărora cei doi ar mai fi împreună doar de fațadă. După ce presa a presupus că cei doi prinți trăiesc o căsnicie de conveniență, prinții au decis să pună punct speculațiilor și să facă lumină.

Au cei doi o relație de fațadă?
Au cei doi o relație de fațadă?

Au cei doi o relație de fațadă?

O sursă apropiată a cuplului regal a declarat pentru ziarul francez Voici, că cei doi au o căsnicie de fațadă. La auzul acestor speculații Prințul Albert, în vârstă de 65 de ani, a reacționat prompt și a spus lucrurilor pe nume într-un interviu acordat presei italiene: „Charlène este întotdeauna alături de mine. Nu înțeleg toate aceste zvonuri care mă rănesc, despre faptul că ea ar locui în altă parte, în Elveția, că am avea întâlniri programate. Acestea sunt minciuni”.

N-a durat mult și Prințesa Charlène, în vârstă de 45 de ani, nu s-a sfiit nici ea să declare pentru publicația Monaco Matin că se simte „fericită și senină”, asta după ce a petrecut cu familia o vacanță de trei săptămâni în Corsica înainte de a începe școala. Prințesa nu a dorit să comenteze mai mult, afirmând că nu vrea să dea curs acestor zvonuri, în speranța că vor dispărea mai repede.

Cum s-au cunoscut Prinții Alber și Charlène

În anul 2000, Albert a întâlnit-o pentru prima dată pe înotătoarea Charlène Wittstock la Monaco, unde aceasta reprezenta Africa de Sud și a câștigat medalia de aur. Dar nimeni nu se aștepta ca cei doi să înceapă o poveste de dragoste.

Viețile lor erau foarte diferite. Charlène, pasionată de sport, era cu 20 de ani mai tânără decât el. Tatăl ei, Michael, era vânzător de fotocopiatoare, iar mama ei, Lynette, o scafandră de competiție. Dar cei doi au permis ca relația lor să se dezvolte încet, în afara ochiului atent al publicului, și nu au avut o apariție publică până în februarie 2006.

Apoi, în iunie 2010, a fost anunțată logodna. Albert a cerut-o în căsătorie cu un inel cu diamant tăiat în formă de pară, iar multora le-a venit greu să creadă. Lui Charlène i s-a cerut să se convertească la catolicism - ea fusese crescută ca protestantă - și a trebuit să învețe atât franceza, cât și dialectul monegasc.

Jurnalistul francez Philippe Delorme a declarat pentru Daily Mail în 2011 că faptul că Albert a întâlnit în sfârșit pe cineva a fost o poveste de Hollywood: „Dacă povestea Prințesei Grace a fost un film, atunci Prințesa Charlène este remake-ul. Realitatea este că Albert are 52 de ani, este puțin supraponderal și este mult mai puțin fabulos și plin de farmec decât a fost tatăl său. Pare mai degrabă o poveste de dragoste între un bătrân și o femeie tânără decât o poveste a doi tineri îndrăgostiți”.

În primul ei interviu după anunțarea nunții regale, Charlène a vorbit despre provocările cu care s-a confruntat în tranziția de la viața de atlet la cea de viitoare mireasă regală. Și a recunoscut că s-a confruntat cu gelozia în rândul unor membri ai elitei sociale din Monaco.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net