Ce se întâmplă cu Prințesa Charlene. De ce a părăsit Palatul de Monaco? „A fost un an foarte greu”

Prințesa Charlene a părăsit, din nou, Palatul de Monaco! Aceasta a decis să se întoarcă din nou pe continentul unde s-a născut și unde a copilărit, după ce în 2021 a petrecut aici aproape un an de zile din cauza stării de sănătate precare.

Prințesa Charlene, înapoi în țara natală alături de Prințul Albert
Prințesa Charlene, înapoi în țara natală alături de Prințul Albert

Prințesa Charlene, înapoi în țara natală alături de Prințul Albert

Prințesa Charlene se întoarce în Africa de Sud, de data aceasta dintr-un motiv îmbucurător și va fi însoțită de Prințul Albert. După cum știm, prințesa în vârstă de 45 de ani este fostă înotătoare olimpică, iar acum se întoarce în țara natală pentru a se bucura de inaugurarea Water Bike Challenge. Acesta este un eveniment organizat de Fundația Prințesa Charlene de Monaco din Africa de Sud, în resortul Sun City, ce se va desfășura pe 16 septembrie. Evenimentul are ca și scop strângerea fonduri pentru Fundația Prințesa Charlene de Monaco din Africa de Sud, care este dedicată transformării vieților prin înot și educație ecologistă.

„Suntem profund onorați că Altețele Lor Prințul Albert și Prințesa Charlene de Monaco vor participa la eveniment, susținând cauza fundației”, s-a transmis într-un comunicat publicat de organizația caritabilă.

Prințesa Charlene, infecție gravă

Au trecut doi ani de când Prințesa Charlene și-a vizitat țara natală ultima dată. După cum știm, aceasta a fost nevoită să se retragă pe meleagurile unde a crezut din cauza unei infecții grave a sinusurilor din cauza căreia a trebuit să stea departe de familie timp de 8 luni. Aceasta a fost și în Elveția, unde a fost tratată la un sanatoriu pentru epuizarea fizică pe care a suferit-o. Prințul Albert a mărturisit într-un interviu pentru People că 2021 a fost un an extrem de dificl pentru soția sa, dar acum totul este bine și sunt fericiți de cum decurg lucrurile.

Prințesa Charlene este mai tânără cu 20 de ani față de soțul său
Prințesa Charlene este mai tânără cu 20 de ani față de soțul său

Cum s-au cunoscut Albert și Charlene

În anul 2000, Albert a întâlnit-o pentru prima dată pe înotătoarea Charlene Wittstock la Monaco, unde aceasta reprezenta Africa de Sud și a câștigat medalia de aur. Dar nimeni nu se aștepta ca cei doi să înceapă o poveste de dragoste.

Viețile lor erau foarte diferite. Charlene, pasionată de sport, era cu 20 de ani mai tânără decât el. Tatăl ei, Michael, era vânzător de fotocopiatoare, iar mama ei, Lynette, o scafandră de competiție. Dar cei doi au permis ca relația lor să se dezvolte încet, în afara ochiului atent al publicului, și nu au avut o apariție publică până în februarie 2006.

Ocazia a fost ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă. Jurnalistul francez Philippe Delorme a declarat la acea vreme: „Ea a fost la brațul lui pe tot parcursul ceremoniei și nu au încercat deloc să-și ascundă afecțiunea unul față de celălalt, împărtășind sărutări și alte gesturi tandre".

Cum s-au cunoscut prinții Charlene și Albert
Cum s-au cunoscut prinții Charlene și Albert

Apoi, în iunie 2010, a fost anunțată logodna. Albert a cerut-o în căsătorie cu un inel cu diamant tăiat în formă de pară, iar multora le-a venit greu să creadă. Lui Charlene i s-a cerut să se convertească la catolicism - ea fusese crescută ca protestantă - și a trebuit să învețe atât franceza, cât și dialectul monegasc.

Delorme a declarat pentru Daily Mail în 2011 că faptul că Albert a întâlnit în sfârșit pe cineva a fost o poveste de Hollywood: „Dacă povestea Prințesei Grace a fost un film, atunci Prințesa Charlene este remake-ul. Realitatea este că Albert are 52 de ani, este puțin supraponderal și este mult mai puțin fabulos și plin de farmec decât a fost tatăl său. Pare mai degrabă o poveste de dragoste între un bătrân și o femeie tânără decât o poveste a doi tineri îndrăgostiți”.

În primul ei interviu după anunțarea nunții regale, Charlene a vorbit despre provocările cu care s-a confruntat în tranziția de la viața de atlet la cea de viitoare mireasă regală. Și a recunoscut că s-a confruntat cu gelozia în rândul unor membri ai elitei sociale din Monaco.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
image
actualitate.net
image
actualitate.net