Goi pușcă, pe bicicletă! Un bărbat și o femeie fac turul Marii Britanii dezbrăcați

Neil Cox (36 de ani) și J Antic (25 de ani) sunt doi prieteni buni din Marea Britanie care se plimbă cu o bicicleta-tandem prin țară. Dar nu oricum, ci goi pușcă. Nudiștii au declarat că se simt mai liberi fără haine, iar cei mai mulți dintre cei care îi văd pe stradă nu sunt deranjați de goliciunea lor.

Neil Cox și J Antic se duc dezbrăcați inclusiv la cumpărături

Neil Cox și J. Antic se plimbă goi pușcă pe o bicicletă tandem
Neil Cox și J. Antic folosesc o bicicletă tandem (Foto: Profimedia)

Amândurora le pace să-și petreacă timpul nud – și au vrut să vadă o parte din frumusețea peisajelor pitorești din sud-vestul Angliei în felul acesta. Neil și J Antic au călătorit goi din Gloucester până la Bristol, au făcut o excursie la Mendips și s-au oprit în Glastonbury.

Cei doi și-au petrecut unele nopți în camping, iar altele în hoteluri sau pensiuni și chiar au făcut câteva excursii nud la cumpărături și au ieșit să bea o bere la bar, în timpul călătoriei lor. Acum, aflați în Cornwall, ei sunt în ultima etapă a călătoriei lor – și spun că răspunsul oamenilor pe care i-au întâlnit a fost „covârșitor de pozitiv”, relatează publicația americană New York Post.

Neil Cox și J. Antic, bicicliștii care călătoresc nud prin Marea Britanie
Neil Cox și J. Antic vor să transmită un mesaj de iubire și acceptare (Foto: Profimedia)

Oamenii de pe rețelele de socializare au întotdeauna opinii negative. Dar cei pe care i-am întâlnit pe stradă au fost copleșitor de pozitivi. În Bristol, oamenii au avut o indiferență obișnuită față de noi, ceea ce nu este rău. Au fost momente în care am fost îngrijorat de o reacție negativă, dar totul era doar în capul meu. După ce am trecut prin Glastonbury, ne-am îmbrăcat, dar numai pentru că ploua!”, a mărturisit Neil, care lucrează în domeniul financiar.

„Eu mă simt mai fericit când sunt gol”

Neil a explicat că plăcerea de a merge pe bicicletă nud nu are nici o conotație sexuală: „Eu am o iubită de mai bine de 10 ani și nu are nimic împotrivă că merg în astfel de călătorii cu alte femei. Pentru că nu e nici o chestie sexuală. Noi doar vrem să transmitem un mesaj pozitiv și vrem ca oamenii să își iubească propriile corpuri. Eu mă simt mai fericit și mai puțin stresat atunci când sunt gol”.

Iar amica lui, J Antic, este complet de acord cu el: „Expunerea mai mare la nuditatea non-sexuală poate avea un impact bun asupra imaginii de sine a celorlalți. Cred că este un mesaj care trebuie răspândit în zilele noastre!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Stațiunile din județul Brașov rămân în topul preferințelor românilor FOTO Poiana Brașov
image png
Satul Târsa din Hunedoara  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL jpg
454708605 8895222737161099 1234390086311424873 n jpg
Balea Lac scaled 1 logo jpg
monede valoroase depositphotos1 jpg
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net