Studenții veterinari din Australia au pozat nud pentru o cauză nobilă!

Mai mulți studenți veterinari îndrăzneți s-au dezbrăcat, în timp ce s-au pozat alături de animale adorabile, inclusiv cai și căței, pentru un calendar...deocheat.

Studentele și-au acoperit părțile intime cu pălăriile (Foto: Instagram/Flash for Floods)
Studentele și-au acoperit părțile intime cu pălăriile (Foto: Instagram/Flash for Floods)

Citește și: Britney Spears s-a pozat nud, la plajă! Imagini incendiare

Calendarul costă 30 de dolari

Au renunțat la inhibiții și la haine! Studenții din New South Wales speră că proiectul lor, Flash for Floods, va strânge bani pentru a sprijini victimele inundațiilor din Australia. Calendarul lor poate fi achiziționat online și costă 30 de dolari. Toți banii strânși din vânzarea acestuia se duc la Crucea Roșie Australia.

Ședința foto a fost foarte distractivă. A avut loc în Camden și a durat două zile, în câteva locații diferite. A fost cea mai bună experiență pentru mine, cred că toată lumea s-a simțit bine. Am râs mult și am avut și colegi inediți – mai multe animale pe care le puteți vedea în calendar.", a declarat studenta Grace Iacobbe, la emisiunea „The Today Show”.

Vezi și: Actori celebri în scene nud. Detalii picante de la filmări: «Dacă ea trebuie să fie goală, voi fi și eu gol»

Animalele au fost imprevizibile, spun studenții

Ea a adăugat că animăluțele au fost „imprevizibile” și astfel echipa a trebuit improvizeze. „Am planificat ședința foto destul de bine și am structurat-o așa cum trebuie, dar animalele au făcut ceea ce au vrut ele, așa că a fost puțin imprevizibil și a trebuit uneori să ne luăm după ele. Bineînțeles, a ajutat mult faptul că suntem buni la lucrul cu animalele, fiindcă ne pregătim să devenim medici veterinari. Ceea ce mi se pare mai extraordinar este cât de multe poți acoperi cu ajutorul unei Akubra (pălărie australiană n.r)”, a mai spus tânăra.

Iată și: Dan Bittman și Holografii, goi-pușcă, cu un ghem de blană în poală! Imaginile pe care le-ar vrea șterse

Studenții și studentele și-au acoperit părțile intime cu ajutorul pălăriilor, în timpul ședinței foto inedite.

Chiar dacă unora dintre studenți le-a fost la început rușine să se dezbrace, totul a decurs perfect, iar fotografii s-au comportat cu profesionalism.

Cred că eram, în mod evident, puțin nervos la început, dar pe măsură ce am intrat în rolul de model, totul a venit foarte natural. Ideea de a poza nud a fost a băieților, dar fetele au fost și ele de acord.”, a afirmat Hamish Mills.

WOW: Femei în sânii goi la încoronarea noului rege Zulu!

Banii se duc la victimele inundațiilor din Australia

Acesta este al 13-lea calendar pe care veterinarii l-au lansat în scopuri caritabile, iar proiectul sprijină o altă cauză în fiecare an. „Am ales Crucea Roșie din cauza crizei inundațiilor care se desfășoară în prezent. Cei mai mulți colegi de-ai noștri trăiesc în Camden, așa că am experimentat personal multe dintre repercusiunile devastatoare care au venit odată cu inundațiile, întrucât au fost închise afaceri locale și ne-au fost distruse fermele de animale. Această cauză este foarte aproape de noi și este extrem de dragă inimii noastre.”, a explicat Lia Domney, o altă studentă care a participat la proiect.

Te-ar putea interesa și: Sute de nudiști au înotat în Marea Nordului pentru o cauză nobilă

Anul acesta, inundațiile au devastat coasta centrală și mai multe zone din New South Wales, iar aproximativ 85.000 de persoane au rămas fără case.

Inundațiile puternice care au avut loc între lunile februarie și aprilie au provocat pagube și în sud-estul Queenslandului. De asemenea, luna trecută, regiunile Victoria și Tasmania au fost afectate de ploi torențiale și de inundații. În istoria sa de 13 ani, calendarul veterinarilor a strâns un total de aproape 100.000 de dolari pentru o serie de cauze nobile.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net