Horoscop rune 17-23 aprilie 2023. Norocul schimbă viața acestor zodii, până la finalul lunii

Horoscop rune 17-23 aprilie 2023. Mihai Voropchievici, unul dintre cei mai cunoscuți numerologi ai României, a spus care zodie va avea parte de noroc în următoarele șapte zile. Nativii din această zodie vor fi protejați total, vor fi câștigători pe toate planurile. Pentru ei nu există nimic negativ.

Horoscop rune 17-23 aprilie 2023 Foto: Facebook
Horoscop rune 17-23 aprilie 2023 Foto: Facebook

Berbecii vor fi încercați

Berbecii sunt preveniți că vor susține o mică bătălie, dar nu trebuie să fie îngrijorați. Tot ei vor câștiga în mod sigur. Au suficiente argumente și anduranță pentru a trece peste orice obstacol în perioada care urmează, potrivit ASTRO-FANATIK. 

Racii nu trebuie să se mai gândească la trecut

Racii sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile care îi frământă, mai ales cele legate de trecut. Să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună decât cea precedentă.

Leii, departe de forțele negative 

Leii intră pe o săptămână de protecție divină. Sunt protejați de forțele superioare. Tot ce este rău, toate gândurile sau forțele negative stau departe de ei din 17 până pe 23 aprilie.

Fecioarele, deschise iubirii

Fecioarele au o săptămână de dragoste. Au primit simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, pasional. Sunt deschise să cunoască persoane noi. Inima lor va bate puternic.

Balanțele, mobilizare de forțe

Balanțele primesc un sfat foarte bun. Trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate, dar și la locul de muncă.

Scorpionii au parte de surprize 

Scorpionii au o rună care le spune că e o certitudine că o persoană care se gândește la ei le va trimite un cadou minunat. Așadar, dacă există o persoană în viața lor de la care aveau așteptări, acestea pot fi îndeplinite. Sau… cine știe, s-ar putea să fie surprinși cu un cadou fix de la cine nu sperau.

Săgetătorii află un adevăr

Pentru Săgetători, se anunță un adevăr important, adevăr care le poate marca sau schimba viața. Odată intrați în posesia acestui adevăr important, nativii de foc vor deveni mai puternici, mai atenți la tot ceea ce fac. Vine o schimbare mult dorită de ei.

Capricornii sunt cei norocoși

Capricornii au parte de cea mai mare surpriză în Săptămâna Luminată. Au runa succesului, Wunjo! Sunt protejați total, câștigători pe toate planurile. Pentru ei nu există nimic negativ. Nu trebuie să mai spere că vor reuși, runa le transmite că vor avea succes 100% pe toate planurile. Forțele benefice sunt de partea lor pe toată durata celor șapte zile care vin.

Vărsătorii vor găsi locuința dorită

Cei din zodia vărsător vor avea două opțiuni: să își schimbe locul de muncă, să găsească unul mai bun, dar la fel de bine și cei care vor să își cumpere o locuință sau să se mute în altă chirie. Cei care nu au găsit până acum locuința potrivită lor, în Săptămâna Luminată dau de ceva pe gustul lor

Peștii, schimbări importante 

Peștii să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
foame furculita apetit shutterstock
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net